- iOS alkalmazások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Bánom is én, csak ilyen akcióban adják itthon is. [link]
-
jksx
senior tag
válasz
Balint1408 #17 üzenetére
Dehogynem.
-
Fejvadi
nagyúr
Kishajónak is jó?
-
Balint1408
aktív tag
Jónak tűnik ez a telefon. Remélem nem szállnak el az árazáson.
-
Dawkins
tag
Beleejtettem az LG G2 minimet a fürdőkádba, semmi baja nem lett, IP védelem nélkül. Az a 3-4 másodperc 30 centis vízben nem jelent épp sokat.
-
törölt tag
Nem, énis így gondolom. Vártam a Note7-et, de mivel a cerka nem annyira érdekel igy megvettem az s7edge-t a méret és a hardver miatt, hamár szinte teljesen egyformák, kamera ua. Ha lett volna Note7 hajlítás nélkül akkor megvárom. Az s7edge egy nagyon jó telefon, minden együtt van benne,elég nagy de még kezelhető. Akinek kell a cerka várja meg de ha nem szerintem felesleges.
-
darkarthur
senior tag
Remélem végre összeraknak egy méltó utódot a Note4-nek.
-
holozis_HUN
addikt
Komolyan az S Pen bejárata miatt nem volt vízálló? Ezt nem tudták megoldani? Akkor a Jack hogy tudott már az S5-nél vízálló lenni??!!
-
jacis
nagyúr
Jó lesz ez a telefon magyon.
-
batai15
félisten
lehet bennem van a hiba, de mióta az edge ilyen nagyra nőtt szerintem értelmetlen a note széria, vagy pedig az edge plus széria.
-
bélus91
tag
Remélem ennél azért egzaktabb módon tesztelik
-
pusszycat
nagyúr
Úszni tud-e?
-
hemaka
nagyúr
Aztán bekapcsolt még?
-
Örni
senior tag
Annyira biztos van vízálló mint az active
-
james008bond
őstag
No meg tiszta is :-)
-
Tyca
senior tag
Párbeszéd a sitten a zuhanyzóban:
"Hé haver, leesett a Note-od"
-
willope
tag
Hát azt nem tudni, hogy még müködik-e de az biztos hogy még mindig gyönyörü.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Befutott az első kémfotó, amely a Samsung Galaxy Note 7 állítólagos vízállóságát a gyakorlatban is teszteli.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest