- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Nincs összehasonlítási alapod, mert nem használsz egyszerre Exynos-os S10-et, meg Snapdragon-os S10-et. Annyira egyéni minden embernél az akkuhasználat, hogy nem tudhatod mennyivel lenne jobb egy másmilyen SoC-s telefon, csak ha azt is ugyanannak vetnéd alá. Az meg külön rejtély hogy minek nem tartottad meg az S10+-t, ha már állítólag azt is használtad, és minden rendben volt. De mivel kiderült, hogy nem vagy komoly felhasználó, marad az hogy valami nincs rendben. Mert ennyi képernyőidő nem normális ennél a mobilnál (ahogy a felettem szóló tulaj is mondja, és ahogy már én is mondtam az előbb). Ennyi. Tehát az megint csak biztos, hogy semmi köze ennek az Exynoshoz.
Persze továbbra is azt veszel amit akarsz, de ne vagdalózz a "technikai szakértelmeddel" ha csak értelmetlen, összefüggéstelen hisztire, meg ujjal mutogatásra futja. Helyette inkább vidd el garanciáztatni, hátha kapsz új akkut, vagy új mobilt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest