Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hieronymus
veterán
Ráadásul.
Ha megtartanák a műanyag anyagára vonatkozó előírásokat, sokkal tovább maradhatnának használatban, mint a fém alkatrészek.A fém alkatrészek folyamatos karbantartást igényelnek. Megfelelő kenés nélkül nem sokáig muzsikál a szerkezet.
A műanyag kevésbé szilárd, mint a többi fémalkatrész. A törése megvédheti a gép többi részét a károsodástól, ha valamiért megakad a szerkezet.És vannak tervezési hibák is. (Tudom, mert én is elkövettem néhányszor, Gyártástervezést tanultam és néhány évig a szakmában dolgoztam.)
-
ncc1701
veterán
Utálom ezeket a szarokat. Műanyag fogaskerék egy láncfűrészben, el tudom képzelni annak a mérnöknek a lelkiállapotát, aki ezt beletervezte.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest