Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hieronymus
veterán
Ráadásul.
Ha megtartanák a műanyag anyagára vonatkozó előírásokat, sokkal tovább maradhatnának használatban, mint a fém alkatrészek.A fém alkatrészek folyamatos karbantartást igényelnek. Megfelelő kenés nélkül nem sokáig muzsikál a szerkezet.
A műanyag kevésbé szilárd, mint a többi fémalkatrész. A törése megvédheti a gép többi részét a károsodástól, ha valamiért megakad a szerkezet.És vannak tervezési hibák is. (Tudom, mert én is elkövettem néhányszor, Gyártástervezést tanultam és néhány évig a szakmában dolgoztam.)
-
ncc1701
veterán
Utálom ezeket a szarokat. Műanyag fogaskerék egy láncfűrészben, el tudom képzelni annak a mérnöknek a lelkiállapotát, aki ezt beletervezte.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- 2TB Seagate Barracuda ST200DM008 100/100 MEGKÍMÉLT!
- Xbox Series X
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest