- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Szerintem túl sok 4 kategóriában. Régen nem volt ennyi, ezt Te is tudod. Érdekes módon akkor került fel a Xiaomi a dobogóra világviszonylatban. Elkezdték ontani a telefonokat és most csúsznak le a lejtőn.
Szerintem ezzel a stratégiával a felhasználók járnak a legrosszabbul.
Nem csak azért, mert megveszed a telefont és pár hónap múlva már van egy újabb generáció a palettán (ergo amit vettél elveszíti az értékét és a támogatás is csökken), de ennek az lesz a vége, hogy a MIUI support amit mindenki imád romlani fog.
Én szeretem a Xiaomi-t, de nem hiszem, hogy ez hosszútávon sok jóra fog vezetni.
Ha olyan sok modellt akarnak kiadni, akkor csináljanak egy almárkát, mint a többi gyártó és ott is lehet kiadni telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest