Full HD és QHD felbontással is jöhet a Mi 6

Hirdetés

Megoszlanak a vélemények arról, hogy érdemes-e okostelefonon QHD kijelzőt nézegetni, vagy 1080 x 1920 pixelnél többre tényleg nincs szükség, a Xiaomi viszont a felhasználókra bízza a döntést a Mi 6 kapcsán, hiszen várhatóan kétféle megjelenítővel dobják piacra. A 4/32 gigabájtos változat kapja a Full HD panelt, a 4/64-esen pedig WQHD kijelző teljesíthet szolgálatot, előbbi Standard, utóbbi pedig Prime utótaggal.

Kínai forrásból érkezett ez a pletyka is
Kínai forrásból érkezett ez a pletyka is [+]

A legutóbbi pletyka a kamerákról is árulkodik: állítólag Sony IMX386 szenzor felel a 12 megapixeles főkamera teljesítményéért, a szelfik pedig 8 megapixelen, egy Sony IMX268 szenzoron keresztül válhatnak képpontokká.

Már fotók is érkeztek a mobilról
Már fotók is érkeztek a mobilról [+]

A rendszerchipről ezúttal sajnos nem esett szó, az eredeti pletykák Qualcomm Snapdragon 835-ről szóltak, ami alapvetően meg is magyarázná, hogy a februári piacra dobás helyett várhatóan miért csúszik áprilisra a premier, ám több forrás említ MediaTek Helio X30-at. Természetesen az sem kizárt, hogy régiótól vagy felszereltségtől függően változik majd a hardver típusa.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés