- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Nálam 4 modullal is tartja a sebességet, akarom mondani a gyári értéket!
Nyílván nem fog 2.2ghz-t tolni 4-8 modullal, de szerintem annyira nem vészes a helyzet! 2-4 modullal még nem kell a sebességből lemondani... 8 modulnál már lehet necces a 2ghz- de ki tudja alkalmasint meg lehet!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #44 üzenetére
Én nézelődök most x79-es lap iránt és pl ez alternatíva lenne... kicsit a R4E-re hasonlít... kicsit
-
Cybertrone
veterán
Ezt most nem kommentelem... szerintem töröld ki, jobb lesz!
Ł-IceRocK-Ł:
Persze... olyan dolog még nem született ami tökéletes...!
Ezért is nem értem meg azt miért kell itt vergődni... Nyilván a képen még csak egy nem végleges pcb látható, azért van ott a drót... a véglegesen nem lesz ott, és minden okés! A érdemes a hőbörgőknek az adatlapját meglesni... a rendszerük nem ér annyit mint ez a lap, de persze a vélemény az megy, közben meg fingja nincs egyiknek se az egészről
-
Cybertrone
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #37 üzenetére
-Giga pukkanós
-Msi még most talál magára
-evga normálisabb lapjai beszerezhetetlenekEz egy teljesen kóser cucc... akinek baja van vele az nem tartozik a potenciális vevőkörhöz, és csak beböfög valamit hogy legyen mitől nőjjön a rangja
-
Cybertrone
veterán
válasz
macilaci78 #15 üzenetére
A kérdés inkább az mi van ha azt a kis"drótot" elvágjuk Akkor már nem Fatalyti lesz ha nem brutaliti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest