- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ha nem érint, nem érdekel, stb... akkor minek kommentelsz?
Ez egy szakmai fórum és punk tum. Vannak itt olyan tagok, akiket érdekel, érint, esetleg csak véleményt formálnak (azt is normálisan), és megbeszélik a dolgot emberi hangon.
Szergely83 : azóta a dolog kőkeményen megváltozott. Mivel rengeteg gépet szereltem, köztük szuper nforce-os asrcokot is, elég tág tapasztalatom van e téren.
Az asrock már a "nagyok" szintjét hozza, kicsit korábban mégjobb áron tudta is adni őket.
Ez a megoldás, amire Oliverda is felhívta a figyelmet, nem a végleges verzió, ezt nem is tudom hanyadjára írjuk itt.
Akkor erre meg annyit tudnék mondani, hogy oké, régen tényleg tré volt RÉGEN. NEM MOST. Akkor nézzél meg pár giga lapot. Azoknak mostanság mennyi bajuk vak, és nem csak erre a márkára vonatkozik ez a megállaíptás. És itt nem egy-két darabra gondolok.
-
Cyberpunk
félisten
De ez egy informatikai lap ami speciel hardverekkel foglalkozik. Miért ne lehetne cikkezni ilyenekről? Persze a többséget nem érinti, mert nem tudja megvenni, de akinek van rá pénz az máshogy gondolhatja. Ennyi erőből minek cikkez az MA csúcskészülékekről közel 200k-s árcédulával?
-
waithEard
őstag
Valószínűleg azért, mert ez az érdekes. Az autós magazinokban mutogatott csúcsmodellek hány embert érintenek? Mégis azok miatt veszik meg az újságot.
Bocs, writeonly voltam. Most nézem, hogy másnak is azonnal ez volt az első gondolata.
Szergely 83: Megint egy "jól megalapozott" vélemény, egy szakembertől! Gratula, nyilván 100
asrock lapod volt, amúgy meg 22 éve eladó vagy egy számtech üzletben, és eddig minden eladott segszikla termék rossz volt! -
törölt tag
1: ne bzmegolj nekem
2: nekedmegmibajodvan?akkor tessék válaszolok rendesen:
"Jobb hírt nem találtatok, csak ilyen 140000-es deszkát Asrock-ból Nem azt mondom, jó meg minden, de kit izgat itt?"
téged szemmel láthatóan nem. ezért nem mehet ki? engem érdekel mit alkottak akkor is ha nem akarom vagy tudom (megfelelo aláhúzandó) megfizetni. neked érdektelen. ésakkor már nem lehet hír?
" Zsiráfot is lehet venni horribilis összegért, még érdekes is biztos, de hány embert érint?"
egy állatok adásvételével forglalkozó oldalon biztos sokakat még hacsak hörcsögöt tudna megfizetni akkor is.
vagy mit nem értelmezek jól? az én olvasatomban azért lázadsz mert mit keres itt egy 140k+-os lap ami senkit nem érdekel? kérlek ezek után járd végig a fooldalt, és az összes felesleges hírnél fejtsd ki hogy ez kit érdekel, mert zsiráf és egyébként is.
okcsá
-
törölt tag
ez egy hw oldal. nincsenek kikötések hogy csak és kizárólag 20k alatti lapokat mutogathatunk mert nem tudom megfizetni. csúcsvga-ket se szabad monstantól hírezni mert ki az aki kiad 130k-t egy tégláért? pffmár
leslie: jön még a fatal1ty champion winner hardcore military gamer death leader pro extreme is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest