Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Yettel topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
40 dolcsi alatt van a reference 220 (sőt, az OEM valahol 20 környékén már kapható) is én is azt használtam amíg meg nem halt és ott talán még komolyabb pakk van hozzá (plf fülessé alakító merev keret).
Viszont annak van egy rohadt idegesítő tulajdonsága. Mégpedig hallani benne, ahogy a fülhallgatóhoz ütődik a kábel (nem tudom értelmesen elmagyarázni, járás közben hallod ahogy hozzáütődik a kábel a fülhallgatóhoz, ruhához, bármihez).
-
David75
őstag
-
iSTYLE
csendes tag
a korábbi Reference már nem kapható és nem is volt headset változata. A korábbi változat egy relatíve pro termék volt, de ennek ellenére igen népszerű. A JBL most úgy döntött, hogy inkább a fiatalok felé fog nyitni kb. ugyanannak a technológiának az átöltöztetésével. Az amerikai piacon van most ebbe az irányba komoly elmozdulás, lásd pl Skull Candy termékek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egy srác nem hiszem hogy ezt választaná, ha van más is, hasonló áron...