- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Talán azért nem lehet a billentyűzetén programozni, mert:
nem arra való, erre nem gondoltál?
Sőtt semmilyen laptopon nem lehet értelmes fejlesztőeszközzel dolgozni, ha nem kötsz rá egy nagyméretű monitort, meg egy nagy billentyűzetet egeret...Ez managereknek való, prezentációt tartani, meg a repülőgépen/repülőtéren dokumentumokat olvasni, felkészülni a meetingre, a hotelben wifin leszedni az emaileket.
Na ezekre viszont nagyon jó, nagyon jól jön a kis méret, a stabil ház, a hosszú akuidő és magának a cuccnak a megbízhatósága.
És tudom miről beszélek, mert én már használtam Lifebook E-t és S-t is, sőtt, most is egy Lifebook S-m van.
Ha kell a nagy felbontás, akkor egy collal nagyobb méret árán máris megvan az 1400x1050.
De az nem való az S szériába, mert megrövidítené az akuidőt.Ez nem Amilo, ez minőségi cucc
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest