- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Erre a válaszom egy ejnye az intelnek, hogy már megint ilyen drágán adja az ULV-t, és nem csinál CULV-t, akár lebutítva, visszafogva se; a másik ejnye pedig a gyártóknak megy, akik többezer dollárért árulják az üzleti szubnotikat, s ebbe sajnálják az $50-nel drágább ULV procit... ha korábban meg tudták tenni, most miért nem?
Illetve, nem a hírhez tartozó, de ahhoz kapcsolódó kérdés:
ezeknek az új prociknak mennyire lehet szoftveresen szabályozni a feszültségét és szorzóját? XP-re még RMClock-ot használok, ahol mindkettőt lehetett, szorzókat engedélyezni vagy tiltani, szorzónként feszültségeket; Penryn-előtti C2D-knál 0.95V-ig engedte levinni a Vcore-t. RMClock fejlesztése viszont sajnos már leállt, Core i-szériát nem kezeli. Brazoshoz és Llanohoz is érdekel, hogy van-e ilyen manuális fesszabályzó tool. -
.mf
veterán
Mert? Szerintem még mindig sokkal inkább egy csak 1.1GHz-es, de kétmagos proci, mint egy 1.6GHz-es, egymagos, HT nélküli proci. S azt sem értem, mit kevesellsz ebben. Köröket ver Atomra, Brazos CPU-jára, s C2D CULV erődjeire.
Én inkább azt sajnálom, hogy alig használják az ULV procikat. Múltkor épp néztem, hogy 2537 eddig összesen 2 notiban kapható (TP Edge 220 és Samsung 900X), pedig már mióta megjelent. Én még egy 2517-tel is kiegyeznék, ha lenne olyan, és kompetitíven áraznák; de sajnos attól félek eltűnőben van ez a rész, vagy "nagyon alacsony fogyasztás" van alacsony teljesítménnyel (Atom, Brazos), vagy pedig hordozható mércével magas (35-45W) fogyasztás magas teljesítménnyel, a kettő közötti területre egyre kevesebb noti készül, pedig régen ez volt a jó teljesítményű, s egyben hosszú akkus üzemidejű üzleti szubnotik felségterülete. Most már azokba is normál procikat raknak
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest