- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
válasz
Aprósólyom #18 üzenetére
Nekem még volt passzív kártyám. Azzal kezdtem hogy rádobtam egy ház ventit és a lapról meghajtottam. Volt passzív FSP tápom is. Az is sajnos megmakkant később. A meleg vagyis melegedés nagy úr na. Teljesen igazad van
-
nexplo
őstag
válasz
Perillustris #16 üzenetére
Optimalizálva én már láttam olyat hogy majdnem passzívan is elment a rendszer egy jól szellőző házban. Hozzáteszem a ház szuperül volt ventizve és átment rajta a levegő, ezért a passzív hűtést tök jól le tudta hűteni
-
nexplo
őstag
válasz
Aprósólyom #14 üzenetére
Az utolsó mondatodat tudom igazolni, nekem nyitott házam van ami az asztalon van mellettem. 10900K OC és 3090 kártyával, hogy is fogalmazzak HANGOS szokott lenni. Az előnye talán annyi az asztali verziónak hogy nem gyűjt annyi port. Gyűjt, de a földön lévőhöz képest nem annyit.
-
nexplo
őstag
válasz
Perillustris #8 üzenetére
Az az igazság hogy már a normális ventik is horror áron vannak. Vettél egy hűtőt, nem vagy vele megelégedve, majd veszel még pár ventit és lehet hogy akkor sem leszel. Egy vagyon pedig elment a szettre. Remélem hogy a ventik megoldják a hűtést és nem dobsz ki rá feleslegesen több pénzt
-
nexplo
őstag
válasz
Perillustris #5 üzenetére
Nekem Cooler Master Hyper H412-es volt és minden rendben volt vele. Olcsó (10k kb) és 4 hőcső szállítja a meleget-hideget benne. Sokkal többet tuti nem adnék levegős hűtésért, mert akkor már inkább vízre váltanék. De ez én vagyok
-
nexplo
őstag
Egy itthoni bruttó kisker végárra kíváncsi lennék. Amúgy mutatós darab
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Netfone
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest