- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
válasz
Aprósólyom #23 üzenetére
-
Perillustris
senior tag
válasz
Aprósólyom #21 üzenetére
Ahogy írtam, nem igazán tudom lejjebb venni, mert leáll teljesen (legalábbis a szoftver szerint - majd megnézem szemmel).
Sokat nézegettem az alaplapokat, összességében jókat olvastam a Velocitáról. -
Perillustris
senior tag
válasz
Aprósólyom #18 üzenetére
Emlékszem arra az időszakra én is, amikor aktívabbak voltak a passzív hűtést preferálók. Játszottam a csúszkával, így már tényleg alig hallani.
Egyébként ha most építtetnék (lakó)házat magamnak, a szoba falának túloldalára - a monitor mögé - terveztetnék egy helyiséget, s oda tenném - ha egyáltalán lenne - a gépházat, (meg persze a NAS-t és a többi kütyűt), s egyszerűen csak átvezetném a DP kábelt, a bekapcsológombot és az USB-t, tehát kvázi külön helyen lenne a PC, nem számítana kicsit sem, hogy pörögnek a ventik. Optikai lemez már úgysincs, nem kell elérni kézzel.
Érdekes egyébként, hogy ennél lejebb nem is lehet venni a MOS hűtőjét, mert leáll.
-
nexplo
őstag
válasz
Aprósólyom #18 üzenetére
Nekem még volt passzív kártyám. Azzal kezdtem hogy rádobtam egy ház ventit és a lapról meghajtottam. Volt passzív FSP tápom is. Az is sajnos megmakkant később. A meleg vagyis melegedés nagy úr na. Teljesen igazad van
-
Perillustris
senior tag
válasz
Aprósólyom #14 üzenetére
Asztal alatt van, egy Micke-ben. Csak nagyon halk zúgás van, nyilván a teljes némaság utópia, de nem is elvárt (részemről). Szóval így is jó, de halkabb is lehetne egy jobban szigetelt házban (ez egy V31) és még csendesebb forgókkal. Lejjebb vettem a VRM és a MOS sebességet, így tényleg halkabb (mondjuk megfőzni sem akarom a lapot).
-
nexplo
őstag
válasz
Aprósólyom #14 üzenetére
Az utolsó mondatodat tudom igazolni, nekem nyitott házam van ami az asztalon van mellettem. 10900K OC és 3090 kártyával, hogy is fogalmazzak HANGOS szokott lenni. Az előnye talán annyi az asztali verziónak hogy nem gyűjt annyi port. Gyűjt, de a földön lévőhöz képest nem annyit.
-
Perillustris
senior tag
válasz
Aprósólyom #12 üzenetére
Elég, de ha az összreakció az lett volna, hogy bár a hűtő jó, de a forgók lehetnek jobbak (pl. jelentősen halkabbak), akkor elgondolkoznék a cserén. 11700K van alatta tuning nélkül, nincs problémám, játéknál nem releváns a felerősödő hangja (emellett nyilván természetes és szükséges is), fórumozgatásnál meg szerencsére halk (a házhűtők BQ BL040).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- DOOM - The Dark Ages
- Kompakt vízhűtés
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eladó Be Quiet! PURE BASE 500 WHITE ház
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest