- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Az "eredeti" emberiség már a Nier előtt kihalt hagyományos értelemben (abban a játékban derült ki), a főszereplők nem emberek, de olyanok mintha azok lennének. Az eredeti Nierben is a főszereplők "Replicantok", akiket az emberek hoztak létre gyorsan mielőtt teljesen kihaltak volna.
Nem játszottam minddel csak Drakengard 3mal és Nierrel, noveleket pedig szintén nem olvastam így érdemben nem tudnék összefoglalást írni az egészről - és röviden szerintem nem is nagyon lehet. De wikian fent van minden, vagy youtube-on tuti lesznek majd játék megjelenése előtt vagy környékén is gyorstalpalók.
Ennek ellenére magát a történetet tökéletesen lehet abszolválni bármiféle előzetes ismeret nélkül is (trailer alapján talán 2 visszatérő karakter lesz Nierből vagy Dr. ból), első Nier is tökéletesen megállta a helyét bármiféle utánaolvasás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest