- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Az "eredeti" emberiség már a Nier előtt kihalt hagyományos értelemben (abban a játékban derült ki), a főszereplők nem emberek, de olyanok mintha azok lennének. Az eredeti Nierben is a főszereplők "Replicantok", akiket az emberek hoztak létre gyorsan mielőtt teljesen kihaltak volna.
Nem játszottam minddel csak Drakengard 3mal és Nierrel, noveleket pedig szintén nem olvastam így érdemben nem tudnék összefoglalást írni az egészről - és röviden szerintem nem is nagyon lehet. De wikian fent van minden, vagy youtube-on tuti lesznek majd játék megjelenése előtt vagy környékén is gyorstalpalók.
Ennek ellenére magát a történetet tökéletesen lehet abszolválni bármiféle előzetes ismeret nélkül is (trailer alapján talán 2 visszatérő karakter lesz Nierből vagy Dr. ból), első Nier is tökéletesen megállta a helyét bármiféle utánaolvasás nélkül.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Adam_Shepard #9 üzenetére
Nagyon nem kell rámenni az előzményekre, főleg mert elég bonyolult, ha belevesszük a Drakengardot is, ezek anélkül is lehet játszani.
De ha valaki mégis kíváncsi rá, akkor itt egy kis segítség timelinehoz:Emberiség pedig már az első Nier játékban is ki volt nyírva teljesen. Bár ahogy néztem a trailereket több Nier karakter is fel fog tűnni a játékban.
-
.LnB
titán
válasz
Adam_Shepard #9 üzenetére
Sose volt PS-em, így érted?
-
.LnB
titán
válasz
Adam_Shepard #7 üzenetére
Bejön meg minden. Csak a sztorit se vágom. Miért van bekötve a fejük? Mik voltak az előzmények? Egyébként a Rising-et végigtoltam, a Bayonettával is játszottam, de azzal nem végig.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Adam_Shepard #3 üzenetére
így van, platinum games kategóriában az egyik legjobb, szerintem nem lesz nagy csalódás.
Talán első drakengard játék ami egy rendes gameplay rendszert kap. -
.LnB
titán
dupla lett, törlést kérek.
-
.LnB
titán
Tetszik meg minden, de nem üres ez így egy kicsit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest