- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
Sajnos a Samsung bolti árát nem tudom figyelembe venni, mert 1.) nem találtam neten 2.) nem tudom mellé figyelembe venni az i4 bolti árát, mert nincs olyan itthon.
A 300Ks i4 árat pedig azért vettem bele a képletbe, mert ugyanabban a boltban néztem szürke importtal, mint az SGS2-t néztem, gondolom szintén szürkeimporttal. De ha megfigyeled, akkor az összehasonlításaim során nem azon az áron számítottam az i4-et, mert akkor ez azt jelentené, hogy 290 az SGS2, mivel az 10-zel olcsóbb ott, ahol én néztem. Az i4-et 135-ös áron vettem figyelembe és minden árat ugyanabban a boltban néztem.
Mind a gsm boltos, mind a T-nél nézett áraknál 10-50 ezres különbség jött ki. Ennél hivatalosabbat nem tudok nézni itthoni viszonylatban sajnos, mert az már nem lenne fair és/vagy reális, csak akkor -mint ezt mondtam is többször-, ha az i4 is kapható lenne hivatalosan Apple boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- E-roller topik
- Android szakmai topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest