- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Peter Kiss #70 üzenetére
Milyen kártyán? A LAN chipről beszélünk?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Az usb-s vagy pci-e lankártyát azért megfontolnám, mert csak olcsóbb, mint egy alaplapcsere. "
Az OCD nem engedi. Ha ennyi pénzből veszek gépet, akkó nemá kókányság. Bár ma az ASRock nem dobta el, pedig pár órácskát DOOM-oztam – az MSI meg dobozban van.
----------------------------------------------------------------------------------
(#53) FoxiestFox: Azzal sem voltam előrébb.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem, C16-18-18-36 a vége, 1,35 voltnál többet nem akarok adni neki, ASRock lap BIOS-ában meg nem találtam RAM-hoz LLC-t.
Igen, de mondom, két másik gép sem csinálja, sőt, amikor hoztak LAN-ra harmadikat, az se. Meg a netes gépbe ugyanazt a kábelt (tehát a router port is ugyanaz) szoktam átdugni a játszósból, és csak a B450-esekkel csinálja.
Ettől még a router egy határ fos, de nem úgy tűnik, mint ha azzal lenne gond.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #43 üzenetére
Felvetülne a kérdés, hogy akkor a netes asztali gép és a melós lapi miért nem csinálja.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #36 üzenetére
Itt fix 4,1-en (1,3625 V, de szerintem menne lejjebb, csak erre közel sem szántam annyi időt, mint az MSI-re) megy vele az R7 2700 (SMT-vel), nem rossz, de a Mortar MAX-omban a 3600-as Ripjaws V-ök 3200/C16-ot mennek, ebben meg csak 2933/C16-ot, hiába vettem fel a SoC-ot 1,15 voltra, load line calibrationt meg nem találtam (mondjuk a PBO-t se) – de legalább minden hűsi. Meg hát az MSI BIOS komolyabb.
Nekem mindkettő dobálja a LAN-t. Gondolhatod, hogy milyen öröm fogott el, amikor a MAX-nál ezt tapasztaltam, aztán csak ezért vettem az ASRockot, hogy hátha nem...
Ha nem jön a BIOS update vagy nem oldja meg, már azon is elgondolkodtam, hogy olyan B450-et szerzek, amin Intel LAN van...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Tudom, nekem is már csak ahhoz kell.
----------------------------------------------------------------------
(#2) solfilo: A MAX-hoz már igen. Szerintem nemsokára esedékes az is.
----------------------------------------------------------------------
(#5) Trailblazer: Az enyémen alapból a 3.80-as (nem elírás) BIOS volt, és hibátlan benne az R7 2700. Egyedül a Realtek LAN dobál néha, de az ugye a Mortar MAX-szal is megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- Instagram közösségi fényképezés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest