Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Én , ha a hálókártyával van gond, és nincs új driver, a driver beállításai alatt kikapcsolom a hardveres gyorsító funkciókat, pl tcp-udp hw ellenörzőösszeg számítást, hw flow control, stb. Elvileg a procit jobban terhelve lesz, de a hw és driver gondok egy részét megoldja, mert azokat a Windows hálózati alrendszere veszi át, ha jól tudom.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Trailblazer #16 üzenetére
Elvileg a ComboAM4 sorozat összefogja a régi és új procik támogatását, gyakorlatilag a gyártók szerintem nem érezték elég kiforrottnak, és régi procihoz nem ajánlották, újhoz meg muszály volt feltenni, ha jól gondolom.
-
E.Kaufmann
veterán
Én még életemben nem költöttem 20-nál többet új lapra, most is csak azért mert ITX. Asrock hasonló tudású cuccához képest meg nem volt olcsó. Örüljünk amúgy, hogy az AMD ilyen időkben is dolgozik, reméljük a lapgyártók fejlesztő/tesztelő részlege is aktivizálja magát hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged