Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Peter Kiss #105 üzenetére
Ez több, mint érdekes. Tesztelek egy sort, és szólok.
Nálam megy minden, viszont nem Hyper-V alapon hanem VMware Workstationnel, alma és körte. Átcuppantom a Ryzen-es gépet Hyper-V -re és meglátjuk. Minden esetre köszi az infót.
-
törölt tag
válasz
Peter Kiss #10 üzenetére
Hali, ezt fejtsd ki plíz, nem tudsz 32 bites VM-et indítani a 64 bites hoston?
Milyen Hypervisor, milyen VM? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Peter Kiss #70 üzenetére
Milyen kártyán? A LAN chipről beszélünk?
-
gabro0
őstag
válasz
Peter Kiss #40 üzenetére
Ugyanilyen lapom van, a virtualizáció nekem is be van kapcsolva, de nem találkoztam a problémával.
A freki Ivy Bridge-nél is így volt, ez nem MSI, de még csak nem is AMD sajátosság.
-
Silεncε
őstag
válasz
Peter Kiss #40 üzenetére
Na igen, csakhogy ezt úgy sikerült, hogy VirtualBox-ban is hibát dobott, ha 64 bites VM-et akartam indítani az utasításkészlet miatt, szóval valahogy tényleg elérhetetlenné tették. Örültem akkor, mert pont kellett volna valamiért VM...
Arról már nem is beszélek, hogy melyik idiótának jutott eszébe, hogy spóroljunk 1cm-et a szélességen, így a lap jobb oldala lóg a levegőben, mert kisebb lett mint a szabvány ATX
Azóta a gép porosodik, az egérlagg miatt használhatatlan, majd rápróbálok esetleg ezzel javul-e, de kétlem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest