Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakeem
aktív tag
válasz
#97623552 #18 üzenetére
A volt technikumi osztályfőnököm (azaz középiskolai oktatás) az aki 300k körül keres. Azt viszont nem tudom hogy milyen minősítései vannak.
Viszont hamarosan nyugdíjba vonul.A te fizudra viszont azt mondom hogy kevés. Ember te diplomáztál és a tanítás mellett értesz máshoz is.
Én egy érettségivel egy okj-s szoft. üzemeltetőivel és egy ipari informatikai technikummal keresek 30 éves fejjel 300k felett, és nem budapesti munkahelyem van. Vidéken lakok és dolgozok egy kis cégnél ami egy nagy multi leányvállalkozása.Legrosszabb esetben is 280k megvan, de jobb hónapokban 375k+.
Igaz 3 szakban dolgozok és sokszor van hétvégén ügyeletem/készenlétem.És tudjuk hogy a tanároknak nem ér véget a munka a tanítási nap végén: otthon dolgozatok javítása stb stb.
Elolvastam az azóta érkezett hszeket.
Akárhogy nézzük kevés az a 172k. Pályakezdőként kerestem ennyit. És nem diplomás tanár vagyok.
Nagyon kevés az amit kapnak szegények. Vicc kategória. (Ahogy az egészségügy is.) -
greenity
senior tag
válasz
#97623552 #18 üzenetére
300 nettó körül az kap aki 30 éve tanít és mestertanár és szakvizsgás és mellette szakértő. erre tudok példát saját környezetben
Docensi fizetés sem éri el a 300k-t inkább 200-at, 300 körül már az egyetemi tanár keres és ahhoz nagyon sokat kell letenni az asztalra, tudom mert ebben élek phd-sként harmadik éve oktatok és kapok havi 100at....
-
Csapoati
nagyúr
válasz
#97623552 #18 üzenetére
Barátnőm doktori végzettséggel tanársegédként 120 nettót kap. Ha adjunktus lesz, akkor 150-et fog. Mire fel a panaszkodás? Ja és már 4. éve oktat. Óriási tévedések vannak a felsőoktatási bérezésekkel kapcsolatban. Kb 3-4 ember keres 300 nettót egyetemenként - nyilván akik évtizedek óta nyomják.
-
RexMaximus
senior tag
Post olvasasa kozben az elso gondolatom, a valtas volt, minek kinzod magad?
Csatlakozok a programozast tamogatokhoz. Neten eleg anyagot, videot talalni programozok hianyarol. Angolbol szakmait, meg szoban kiejtest jobb szintre felhozni (lehet mar van). Melle programozast fejleszteni.
Olyan junior helyet neznek ahol seniorok mellett lehet dolgozni, nem ismeretlen a scrum/kanban, par ev ilyen helyen es utana lesz erdekes a jovedelem, nem csak itthon.
Pont egy masik postban volt tema, ide is bemasolom, hogy kb mit erdemes tanulni: [link]
Felnotkepzos OKJ-s infos tanarom is jo par eve valtott, voltak hasonlo elmenyei, jovedelem se az igazi. Nem banta meg
-
sztanozs
veterán
Nem tudom mennyi most 10 év tapasztalattal a tanári fizu, de angol nyelvű helpdesk-en is szvsz simán keresnál másfélszer ennyit.
kmisi99: Aha persze - páromnak (amíg tanított) mondta az igazdagató, hogy ahhoz tartsa magát, hogy kémiából és infóból nem fog senki megbukni - és igazolatlan óra miatt sem fog senki évet ismételni.
-
Petyyyyy
addikt
Ezzel az erővel miért nem dolgozol mint szoftverfejlesztő?
Ahogy előttem is írták tényleg van kereslet egy jó webprogramozó iránt. Volt egy munkatársam, aki történészként végzett, aztán itt heggesztette a weblapokat mellettem. Hozzá képest azért elég tisztes előnyöd van.
A helyedben én mindenképp váltanék. -
Cathfaern
nagyúr
"weblap szerkesztés, mert tanítottam ilyen területen is, css, php"
Ez elég keresett manapság, szerintem picit feküdj rá és aktualizáld a tudásod (főleg css terén, sok változás volt az utóbbi időben), tanulj hozzá javascriptet (+ valamilyen library, pl. JQuery), és simán fogsz találni állást. Kezdőként nyilván nem álomfizetésért, de tanári fizetéshez képest biztos többért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest