- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neovenator
senior tag
Teljesen jogos az érvelés, de nálam a PC mondjuk szinte mindig megy, kivéve, ha mindenki alszik, van, amikor még akkor is, az okos TV és a telefonok így mindig ki vannak szolgálva azzal, amit épp nézni/csinálni akarok, erre nekem nem kell másik eszköz, de ez én vagyok, nyilván az igények eltérőek. Amint az fentebb is írtam, nekem inkább a bárhonnan hozzáférhetőség csábító egy NAS-ban, hogy Bolíviából és Thaiföldről is ugyanúgy elérhetőek az adataim bármilyen készülékre és nem kell felhőben tárolnom mindent, ami egyrészt szolgáltatóhoz köt, másrészt ki vagyok szolgáltatva a havi költségének, illetve a privacy hiányának. Egyelőre azonban nem áll fenn a mobilitásom, a fogyasztás szempontjából meg már annak is örülök, hogy nem száz wattokat fogyaszt a gép, miközben szinte semmit se csinálok vele érdemben, hanem 40W-ból kiszolgál minden multimédiát a házban...ennyiből még egy HDD-s set top box se oldja meg a feladatot, szégyenszemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest