- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
stickermajom #45 üzenetére
"Nekem sincs optikai meghajtóm, csak nem értem miért kell lecserélni az 5 forintos mágnest, az 5 forintos szorulós műanyagra Én néha azért pl. kinyitom az ajtót, hogy a ventilátorokat állítsam."
Nekem van optikai meghajtóm, és használom is, így én is a mágneses zármechanizmust preferálnám.
Egyébként nagyon tetszik ezeknek a Fractal Design házaknak a jellemző letisztultsága, az a kozervatív elegancia, ami jellemzi őket.
Én mondjuk azt sem bánom, ha az előlap egységét megbontja egy optikai meghajtó, de ez ízlés kérdése.
Annak azért örülök, hogy vannak még gyártók, amelyek gondolnak mindazokra is, akik számára az "űrhajó" kinézetű "gamer", vagy egyéb számítógép házak kifejezeten taszítóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OpenWRT topic
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Le Mans Ultimate
- Wise (ex-TransferWise)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest