- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"elfelejtetted hozzatenni azt, hogy "szerinted"
Miért kellett volna hozzátennie? Evidens, hogy a saját véleményét írta.
Mindazonáltal engem is érdekel, hogy mi annyira rossz a Fractal házaiban, hogy az említett másik márkákkal összevetve már nem állják meg a helyüket!?
Hozzáteszem... számomra a 40.000 forint irdatlan összegnek számít, ha számítógép házról van szó. Szerintem már a 20.000 forint sem kevés egy ilyen eszközért.
Merem remélni, nem arról van szó, hogy "minőségi terméket, csak ~40.000 forint feletti áron lehet vásárolni"!
-
Piftuka
veterán
válasz
stickermajom #45 üzenetére
"Nekem sincs optikai meghajtóm, csak nem értem miért kell lecserélni az 5 forintos mágnest, az 5 forintos szorulós műanyagra Én néha azért pl. kinyitom az ajtót, hogy a ventilátorokat állítsam."
Nekem van optikai meghajtóm, és használom is, így én is a mágneses zármechanizmust preferálnám.
Egyébként nagyon tetszik ezeknek a Fractal Design házaknak a jellemző letisztultsága, az a kozervatív elegancia, ami jellemzi őket.
Én mondjuk azt sem bánom, ha az előlap egységét megbontja egy optikai meghajtó, de ez ízlés kérdése.
Annak azért örülök, hogy vannak még gyártók, amelyek gondolnak mindazokra is, akik számára az "űrhajó" kinézetű "gamer", vagy egyéb számítógép házak kifejezeten taszítóak.
-
Piftuka
veterán
"Aprón 16 pénzért van fent!(zsír új)
Nála!"
Jó lenne, ha tudatosulna végre mindenkiben, hogy az "apróról fél-ÁFÁ-val/nakkerből/kufártól/lopottat/számla nélkül/stb." vásárolni nem ugyanazt jelenti, mint magyarországi forgalmazótól, törvényes úton vásárolni!
Semmi értelme összevetni az előbbi források nyilvánvalóan alacsonyabb árát, utóbbiak árával. Akiknek fontos, hogy ne támogassák a szürke, vagy fekete gazdaságot, azok úgyis valamelyik szaküzletben vásárolnak.
Számukra irreleváns, hogy adott termék, vagy annak helyettesítője mennyibe kerül az "aprón".
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest