Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"elfelejtetted hozzatenni azt, hogy "szerinted"
Miért kellett volna hozzátennie? Evidens, hogy a saját véleményét írta.
Mindazonáltal engem is érdekel, hogy mi annyira rossz a Fractal házaiban, hogy az említett másik márkákkal összevetve már nem állják meg a helyüket!?
Hozzáteszem... számomra a 40.000 forint irdatlan összegnek számít, ha számítógép házról van szó. Szerintem már a 20.000 forint sem kevés egy ilyen eszközért.
Merem remélni, nem arról van szó, hogy "minőségi terméket, csak ~40.000 forint feletti áron lehet vásárolni"!
-
Piftuka
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
"Nekem sincs optikai meghajtóm, csak nem értem miért kell lecserélni az 5 forintos mágnest, az 5 forintos szorulós műanyagra Én néha azért pl. kinyitom az ajtót, hogy a ventilátorokat állítsam."
Nekem van optikai meghajtóm, és használom is, így én is a mágneses zármechanizmust preferálnám.
Egyébként nagyon tetszik ezeknek a Fractal Design házaknak a jellemző letisztultsága, az a kozervatív elegancia, ami jellemzi őket.
Én mondjuk azt sem bánom, ha az előlap egységét megbontja egy optikai meghajtó, de ez ízlés kérdése.
Annak azért örülök, hogy vannak még gyártók, amelyek gondolnak mindazokra is, akik számára az "űrhajó" kinézetű "gamer", vagy egyéb számítógép házak kifejezeten taszítóak.
-
Piftuka
veterán
"Aprón 16 pénzért van fent!(zsír új)
Nála!"
Jó lenne, ha tudatosulna végre mindenkiben, hogy az "apróról fél-ÁFÁ-val/nakkerből/kufártól/lopottat/számla nélkül/stb." vásárolni nem ugyanazt jelenti, mint magyarországi forgalmazótól, törvényes úton vásárolni!
Semmi értelme összevetni az előbbi források nyilvánvalóan alacsonyabb árát, utóbbiak árával. Akiknek fontos, hogy ne támogassák a szürke, vagy fekete gazdaságot, azok úgyis valamelyik szaküzletben vásárolnak.
Számukra irreleváns, hogy adott termék, vagy annak helyettesítője mennyibe kerül az "aprón".
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- SzoftverPremium.hu
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest