- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
Mindig is tetszettek a Fractal házai is de a mai világban én már egyre inkább feleslegesnek érzem a mai házakat a kialakításuk miatt. Szerintem ma a 3 vagy akár még ennél is több terás vinyók korszakában felesleges a 8 rekesz meg a 2 odd meg úgy általában maga az ATX méretű alaplap. A vásárlók szerintem 90% használ 1 vga-t vagy ma már azt sem, egy vagy két hdd-t meg 1 odd-t használ. Ennek a 90%-nak tök feleslegesen van a gépében 3-4-5 pci slot. Abszolút feleslegesen nagyok a standard házak meg az atx alaplapok is + feleslegesen nagy tápegységgel rendelkeznek.
(tudom hogy sokan vagytok itt mint kivételek 5 vinyóval meg plusz vga-val meg hangkártyával meg hálókártyával meg stb... de valójában a kisebbség vagytok/vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom mobilszolgáltatások
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest