- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
kromatika #48 üzenetére
A rács fém, elöl is, felül is. Maga borítás szálcsiszolt alu hatású műanyag csak. A lábak magasságával semmi gond, a szellőzés tökéletes így is, gyakorlati tapasztalat. Ugyanakkor 27 ezerbe szerintem is belefért volna, hogy fém legyen az eleje és a teteje is.
ShellKretor:
Azon csodálkozok el a legtöbb esetben, hogy 70 ezerért nem sok az i7, meg 100-ért a VGA, de húzza a magyar a száját, ha már 10 ezernél több egy ház...
Ámen.
zodo:
Lassú vagy
Sőt, akkor még olcsóbb is volt a 27-hez képest
-
hoffman_
nagyúr
Nem adom fel
Egyébként most, hogy lekerült a földre, nekem is csendben van, éjszaka, teljesen kussban hallani csak valami piszmogást. Szerintem az is benne volt/van, hogy az asztalom felépítésénél fogva még rárak 3 lapáttal a búgásra.
madgie:
Na, legalább ti jól elvagytok akkor
-
-
hoffman_
nagyúr
Nem a ventik, hanem a vinyók csinálják sajnos. A gumibak, ami ott van, nem ér szinte semmit.
bogyo112:
Örülök, hogy elégedett vagy a döntéseddel
Ugyanakkor a Midi tulajok között többen is ismerik a jelenséget, elég ha rákeresel a topicban, ezek szerint a Mini-t nem érinti. Örülj neki
-
hoffman_
nagyúr
Vótmá
Csak itt nem olyan szépek a képek
Köszönjük a tesztet, szuper kis házikó. Nekem is a rezonancia az egyetlen bajom vele, az idegtépő, még nem találtam rá jó megoldást, de dolgozom rajta, ha olyanom van. Ugyanakkor pár hete lekerült a gépház a földre, és így észre se lehet venni - csak akkor volt zavaró, ha az asztalon volt, tőlem 50 centire, de akkor nagyon.
mod:
Most már lehet, hogy nem ezt venném, de nem a hibái miatt, hanem azért, mert brutálisan kibővült a mezőny, ahol ez a ház játszik, amikor én vettem, talán ha 2-3 opcióm volt, most viszont rengeteg a gyönyörű, letisztult, fekete, minőségi ház. De imádom persze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged