- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#98593280 #45 üzenetére
27
de alapvetően szeretem a letisztult dolgokat, egy gépháznak meg szerintem nem kell ledekkel meg mindennel hirdetnie, hogy mi kerül bele. ha olyan a konfig hozzáértőnek úgyis elsőre le fog jönni, hogy mennyire komoly a cucc
.
tényleg, ott a porszűrő. kisebb képeken annyira nem lehetett kivenni, hogy hogy van megoldva. akkor tárgytalan az előző.
-
zodo
nagyúr
válasz
#98593280 #49 üzenetére
Szerintem elírta.
Rács maga fém viszont annak kerete műanyag mely szál csiszolt fém látszatát kelti első ránézésre.
kromatika
Lábak magasságával semmi gond nincs, ha megnézed a hőfokértéket akkor láthatód hogy szinte verhetetlen. Ahol "elvérzett" ott a táp ventije nem tudott besegíteni a ház szellőzésébe.
Anno egy éve elsőként vettem ilyen házat és már akkor is kb. ennyi volt ára, nem hinném hogy valaha is olcsóbb lesz ennyi extrával.
Igaz mostanában nem néztem a piac alakaulását de tavaly tuti az egyik best buy vétel volt.(#49) ShellKretor
Azon csodálkozok el a legtöbb esetben, hogy 70 ezerért nem sok az i7 .....
Idevehetjük a minőségi táp vételének témakörét is.
(#50) hoffman_
Öregszem.
Igen, azt hiszem 26k volt futárral.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#98593280 #27 üzenetére
igaz, bár szerintem a zalman nem konkurens, sokkal harsányabb a kinézete, ami egy bizonyos kor fölött szerintem inkább taszító, mint vonzó.
pár szempontból meg a fractal nagyon ügyes, gondolok itt az alsó, kihúzható porszűrőre: havonta kiszedni a tápot szerintem elég nagy macera ahhoz, hogy ez hatalmas pluszpont legyen, a Midgardnál meg ahogy nézem a táp alá van berakva. ránézésre tipikus svéd cucc (aka svensk design), avagy ultra letisztult/minimalista, kézreáll és pontosan annyit tud, amennyit kell. legalábbis R3 usb3 van itthon, az olyan, ez meg pár dologban tér el attól előnyére.
ár egyébként lehet mozog, R3 usb3mat itt a végén olyan 21-23 körül adták (annyiért szvsz abszolúte bestbuy volt a piacon halk háznak egy q66hoz), az Arc pedig egy hajszállal olcsóbb volt.
hoffman_: gumigyűrű a ventik alá csodát tud tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest