- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
grizlisandor #43 üzenetére
Az alaplapi vezérlés... háát, pl. nekem a mostani deszkámon elég gáz. Meg ehhez szoftver kell, ami fut a háttérben. A kapcsoló vagy poti az kéznél van, játék alatt sem kell babrálni, vezetékeket el lehet rejteni...
Szerintem jó, ha van, persze használja aki akarja, aki mást szokott meg, az csinálja úgy -
ViZion
félisten
Ha lesznek gyerekeid, akkor hálás leszel ezért
Mondjuk engem nem zavar, mert USB 3 ki van vezetve a monitor mellé, és a billentyűzetemen is van két USB 2 csati.A rács az elején engem is zavart először, de kell, hiszen ott van mögötte a sok venti. Így jó tisztítani is. Nem utolsó sorban valamiért fotókon máshogy néz ki a rács, mint élőben, fotón elég sz@rul mutat, majdnem Carbide lett miatta nekem is
-
ViZion
félisten
Jók ezek, szvsz nem gond a plexi, ebben azért nem szokott kábeldzsunka lenni, ha rendes gazdája van.
Én Core 3000-t vettem, mert kicsit akartam, de ez is (illetve elődje) nagyon tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest