Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Ezt nekem senki nem mondta
Egyébként használható maga az egér, mert egy fél napig használatban volt miután készen lett. Tény és való, ahol kijön a kábel az egérből és körbe ragasztottam a barna madzaggal, ott 1 helyen utólagosan meg kellett törnöm a kábelt, mert epoxival ragasztottam és annyira merev lett, hogy felfelé nyomta az egér elejét és nem érzékelt rendesen. Miután megtörtem, most a kábel áll egyik helyen kicsit felfelé, de érzékel rendesen. A többi részén a merevséggel szerencsére nincsen baj, de az tény, a súlyát megdobta rendesen. Eredeti ötlettel akartam előállni, ami többé kevésbé sikerült. Köszönöm az észrevételt, legközelebb jobban figyelek a használhatóságra. 
-
Fr0z3n
őstag
Köszönöm!
Igyekszek majd egyre jobb dolgokat csinálni.(hamarosan ide hsz-be töltök egy bónusz képet, nagyon szexi lesz
) -
Fr0z3n
őstag
Ezt azoknak írom, akik dolgoznak az egéren. Ha a végen már az összeszerelésnél jártok és az egér tetejét rakjátok vissza a közép részre, baromi óvatosan csináljátok. Nekem majdnem sikerült 2 rögzítő fület is eltörni, annyira passzentos az illeszkedés.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Ünneprontó

-
Fr0z3n
őstag
Köszönöm. (Hogy nektek mennyi bajotok van
)
Gyerünk benke, ki ne szaladj az időből. Majd leszünk a pompom lányok és szurkolunk
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Köszönöm. Következőt harmonikusabbra igyekszem csinálni.

-
Fr0z3n
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Tény, ütősebb lenne, de nem volt tervben a led csere. Ez most ilyen.
Összességében így se néz rosszul. Élőben persze máshogy jön át. A dpi váltó néz ki nagyon jól, de se a fényképezővel, se a telefonnal nem tudtam rendesen lefotózni, így nem került be róla kép. -
Fr0z3n
őstag
Pont most csinálom
Áttetsző szilikon ragasztó a megoldás. Tegnap csináltam a próbát, most pedig a véglegeset. Buborékos kicsit, és száradás közben néha megmozgatom, hogy ráncos legyen a teteje. A fényáteresztő képessége ezáltal sem változik, így ezt ítéltem a legjobb megoldásnak. Nem mellesleg megy a mod stílusához
Csak rohadt sokáig szárad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egyébként használható maga az egér, mert egy fél napig használatban volt miután készen lett. Tény és való, ahol kijön a kábel az egérből és körbe ragasztottam a barna madzaggal, ott 1 helyen utólagosan meg kellett törnöm a kábelt, mert epoxival ragasztottam és annyira merev lett, hogy felfelé nyomta az egér elejét és nem érzékelt rendesen. Miután megtörtem, most a kábel áll egyik helyen kicsit felfelé, de érzékel rendesen. A többi részén a merevséggel szerencsére nincsen baj, de az tény, a súlyát megdobta rendesen. Eredeti ötlettel akartam előállni, ami többé kevésbé sikerült. Köszönöm az észrevételt, legközelebb jobban figyelek a használhatóságra. 
)