Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• k.

őstag

válasz blokad #230 üzenetére

Rólam meg annyit hogy én vagyok az osztály legvékonyabb sráca.Na hát engem is piszkáltak eleget.Pont ma jegyezte meg az egyik osztálytársam hogy mennyien vannak velem-pedig szivattak eleget- egész 9.be.Hogy ez hogy jött össze?Pár példa:
    Gyerek állandoan szivatott.Nem komolyan de mindig megjegyzést tett.Egyszer ugy hozta a sors hogy együtt mentünk a villamoson.Na eldumálgattunk.Semmi komolyat nem mondtam csak szimplán megismert.Azóta jóban vagyunk.
    A másik is piszkált-az osztály megmondóembere tehát kaptam eleget-.Ma a srác jóbarátom rakat dolgot megbeszélünk.Miért?Mert beszéltem vele megismert.
    Mostanában van egy srác akit jópáran utálnak.Ő is keménykedett.Ma meg előált az hogy én- aki az osztály legvékonyabbja- sokkal több emberrel vagyok kapcsolatban mint ő.Ő ott ül hátul egyedül állando piszkálások közepette miközben velem legalább 5 ember hülyül...
    Jah még egy dolog:Volt egy tolltartóm.Nekiáltak dobálni.Elején mentem utánna.Majd rájötte mhogy ez rossz taktika.Fogtam magam leültek.Szét is tört szegény bánta egy ezresem de utánna érdekes modon nem nyultak a cuccaimhoz.Miért?Mert megmondtam hogy még egy ilyen és minden eddigi káromat kifizetitek...
    Szóval nem feltétlen az ütés számit mert nem ütöttem le senkit.Csak normális voltam.És noname nem az.Gyakorlatilag ha suliba ezt csinálja akkor nálunk kicsinálnák.....

Új hozzászólás Aktív témák