- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Hát az szivacs, ilyet még én sem. Még nem volt dolgom Apple cuccal. (Kivéve nagyéném iPhoneját, amit baromira nem használ ki, csak sznobkodik. Én meg szívhatok, hogy a fotókon kívül minden interakció csak iTuneson keresztül lehetséges. De persze ha valami baj van, akkor én toltam el valamit, ja...
)
Amúgy tényleg jó ez a Revo, nem egy kínos esetben vettem már elő. Ilyen végső megoldásként szokott segíteni, kár, hogy itt nem.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Crystalheart #10 üzenetére
Ja, esetleg még azt kipróbálhatod, hogy Revo Uninstallerrel leszeded, registry bejegyzésekkel együtt a QuickTime-ot meg az iTunes-t is, aztán újrateszed. Néhány fórumon azt írják, ez valami téves registry bejegyzés miatt jön elő Windowson, legalábbis a többféle esetnek, amit láttam, talán ez a metszete. Revo pedig leszed mindent.
-
Crystalheart
őstag
Látom szívsz rendesen.
És iPodnál nem lehet olyat, hogy fogod, lehúzod az egész rendszert és újat raksz rá?
Utánakerestem, itt hasonló problémával álltak szemben - 2007-ben. Akkor valami bug lehetett, de hát azóta eltelt egy kis idő... Mindegy, próbáltad, amit ott mondanak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest