- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsambo
tag
Esetleg próbáld meg a registry-t is kitakarítani, esetleg ezzel
-
nekem olyat is játszott már az iTunes, hogy olyan XP-n nem volt hajlandó elindulni, ami előtte soha sem láttot semmilyen Apple szoftvert vagy hardvert. persze az Apple oldalán semmi használható infó.
azóta Songbirddel használom az iPodomat (sajnos az újakból kivették az iPod támogatást, de az 1.2-ben még benne van)
-
Crystalheart
őstag
Hát az szivacs, ilyet még én sem. Még nem volt dolgom Apple cuccal. (Kivéve nagyéném iPhoneját, amit baromira nem használ ki, csak sznobkodik. Én meg szívhatok, hogy a fotókon kívül minden interakció csak iTuneson keresztül lehetséges. De persze ha valami baj van, akkor én toltam el valamit, ja...
)
Amúgy tényleg jó ez a Revo, nem egy kínos esetben vettem már elő. Ilyen végső megoldásként szokott segíteni, kár, hogy itt nem.
-
FPéter
aktív tag
Ez a Revo uninstaller tök jó, köszi! Bár az iTunes-on nem segített
Komolyan ilyet még nem láttam.
De köszönöm mindegyikőtöknek, hogy utánanéztetek, megpróbáltam amit írtatok, de a probléma még fennáll
Szerintem beviszem valami szervizbe, mielőtt kárt teszek magamban
-
C^^
őstag
Restore módot is próbáltál?
Esetleg töltsd le kézzel a firmware-t innen, és Shift+Restore-ral tallózd ki. -
Crystalheart
őstag
válasz
Crystalheart #10 üzenetére
Ja, esetleg még azt kipróbálhatod, hogy Revo Uninstallerrel leszeded, registry bejegyzésekkel együtt a QuickTime-ot meg az iTunes-t is, aztán újrateszed. Néhány fórumon azt írják, ez valami téves registry bejegyzés miatt jön elő Windowson, legalábbis a többféle esetnek, amit láttam, talán ez a metszete. Revo pedig leszed mindent.
-
Crystalheart
őstag
Látom szívsz rendesen.
És iPodnál nem lehet olyat, hogy fogod, lehúzod az egész rendszert és újat raksz rá?
Utánakerestem, itt hasonló problémával álltak szemben - 2007-ben. Akkor valami bug lehetett, de hát azóta eltelt egy kis idő... Mindegy, próbáltad, amit ott mondanak?
-
FPéter
aktív tag
Azóta pofozgatom a szart. Újraindítottam a gépemet más ügyből kifolyólag, megpróbáltam elindítani az iTunest, de ez fogad:
---------------------------
iTunes
iTunes cannot run because some of its required files are missing. Please reinstall iTunes.
OK
---------------------------Uninstall+reinstall nem segít.
Rég voltam ennyire mérges, nagyon rég. Már a program sem működik, amivel láthatnám a nem működő eszközt.
-
Gergő_
őstag
remélem ez segít :[link]
-
válasz
Mr.Csizmás #4 üzenetére
Jóvanmán, de te élből utálod azt ami "i"-vel kezdődik.
-
Mr.Csizmás
titán
hát az ilyen tapasztalatok miatt nem szeretem az apple hozzáállását a "júzer ne matasson benne, hagyja csak a szervizre" dolog miatt. bezzeg a win mo-n még a registryt is berhelhetem
itt meg tölthetsz le 560000 firmwaret, meg mindenféle szürke zónás programot.
-
Blaise
veterán
JB-s a cucc?
-
FPéter
aktív tag
Egyébként ha van valakinek ötlete és annak a segítségével sikerül megoldanom, az error 6-ra való tekintettel kap 6 tábla csokit vagy 6 doboz sört
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest