- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Mit kell annyit rilni' a virtualis gombok miatt? Rohadt jok. Testreszabhato, nem vilagit ha kell ha nem a vakvilagba (pl. filmezesnel engem marhamod zavart), es lekapcsolt kijelzovel sokkal jobban nez ki. Lassan egy eve virtualis gombos telefonokat hasznalok, isten ments hogy visszamenjek kulon gombokra.
En nagyon szeretem. De kinek mi ugye. Valaki irta, hogy flagshipbe hogy, meg nemar, de meg lehet nezni mennyi flagship kap virtualis gombokat... Szerintem nem veletlen.
Ezek a telefonok meg nekem kifejezetten tetszenenek, ha az amugy is nagy kijelzo nem kapna maga melle giga kavakat. Ilyen kijelzo mellett mar illene normalis kavat mellepakolni. A vas remek, nekem a belso ertekek kifejezetetten tetszenek. Bar en mar nem sok bizalmat szavazok a WP-nek, sajnos... Pedig nagyon nagy fanatikusa voltam. Ha polikarbonatbol lesznek, kulon nagy pirospont a szemembe, mert en imadom. A szemembe a mai napig az egyik legszebb, es megminosegibb telefon pl. a Lumia 800.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest