- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Straw
senior tag
Nekem van egy E52-m, egy töltéssel el megy 3-4 napot vígan, még sem verték agyon a piacot pedig ha azt nézzük lett volna rá idejük az embereknek hogy észre vegyék, mert már nem friss. Vagy ott van Bog philips-e amit állítása szerint egyszer tölt egy hónapban, még sem váltotta meg a világot.
Ennek ellenére osztom a véleményed hogy az aksikon kéne fejleszteni, de egyelőre az megtorpant. Én úgy örültem mikor kiderült hogy az Atrixban 1920 mAh-s akku van hogy végre van fejlődés, de kiderült hogy egy percel sem bírja tovább mint monjuk egy Galaxy S 2, így meg nincs értelme ha nem figyelnek oda a fogyasztásra. Ez alapján az a járható út, hogy megtervezik a telót a designerek és utánna odaadják a tervet a mérnököknek, hogy ebbe kell bele pakolni ezt +azt, és ha marad hely oda mehet az aksi, aztán ha csak kicsi fér be akkor ahoz kell igazítani a fogyasztást hogy legalább 1 napot kibírjon.
De lehet rosszul látom, egy biztos hogy nem fejlődnek az akkuk. -
Straw
senior tag
Jó kép
Lehet csak kamuzott Stephen, és nem is volt Androidos Nokia, így értehtő a "kép-telenség"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged