- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Túl kicsi a méretkülönbség a telefon meg a tablet között, de szerintem nem a telefon a nagy, hanem a tablet kicsi.
-
atikó
őstag
Bezzeg a pf2 már 1 éve van és mindig nem érkezett rá meg a 4.3 szégyen!!!
-
Tidzsimon
őstag
Elfogadnám, nekem elég is volna a 7 col. Persze soha nem adnék érte annyit, amennyibe kerülni fog.
Akkor volna értelme ha normál áron adnák, és viszonylag olcsóbb volna a tab része. Tán jobb ha veszekckülön tabletet. -
gabesszg
aktív tag
Pedig nekem tetszik én tuti vennék ilyet anyukámnak hogy levaltsa a Galaxy s-t meg nexus 7et de ismerve az Asus arazasat a padfonoknal eléggé horror lesz.
-
culas25
tag
Az a baj a legtöbb minivel, hogy a gyártóknak teljesen más az elképzelésük erről a fogalomról, mint kéne. Ők úgy gondolják, hogy a mini az "olcsóbb" változat. A HTC One mini esetében is, szinte észrevehetetlen mértékben csökkent a telefont mérete, inkább csak a kijelzőt kicsinyítették le.
Itt is ez az érzésem, nem igazán mini sem a tablet sem a telefon, inkább csak amolyan olcsóbb testvér. Ha olyan arányai lennének mint a Samsung S4-nek, akkor kitűnő vétel lenne.
Nekem amúgy tetszik a 4,3" kijelző használata, a mostani telóm is ekkora, és nem váltanék sem kisebb sem nagyobb kijelzőre. A tablet kijelzője is okés, csak az arányok....azok nem. -
Benőke
őstag
Ez a mini hullám egy röhej, mert nem kisebb a telefon jelentősen, úgyhogy annyit ér mint halottnak a pofon. Viszont ránézésre ez pont ugyan akkora teló, így nem értem az egészet mitől mini?

-
Pete55555
addikt
Jó lenne ez a 4.3, csak baromi nagy a keret. A 7"-os tabletet meg nem értem, minimum 8-9"-es kellene mellé... De persze nem ilyen ronda. De mindegy, úgyis baromi drága lesz.
-
kelly416
veterán
Király, ha a harmadik/negyedik sor első pár betűjére koncentrálok, a jobb oldali tab "húzódik össze". Valahogy pont sikerült eltalálni azt, hogy ez az illúzió létrejöjjön.

-
|AP|
veterán
+1
Ez a telefon és tablet egyben az eddigi egyik legnagyobb ötlet, csodálkozom is, hogy más nem kezdett még el hasonlót csinálni.
Viszont ez akkor lenne igazán ütős kombó, ha a hordozható része tényleg kicsi, mobil lenne (3,5-max. 4") a tablet pedig nagyobb (8, esetleg 10"). Minél nagyobb a különbség a telefon és a tablet mérete között, szerintem annál hasznosabb ez a koncepció. -
Cyberpunk
félisten
Azért adhatnák egy leheletnyivel jobb kijelzővel is, QHD elég gáz ma már.
-
törölt tag
nagyon csúnya a tablet. Hihetetlen nagy a káva.
-
Wajk
addikt
válasz
tomistarkapi
üzenetére
az ár az nem kérdés, magas lesz

-
tomistarkapi
tag
Az ár a kérdés
-
Lexus sc
tag
És hol van a padfone infinity?
-
borbastomi
csendes tag
"540 x 9600 képpontos kijelzővel"
Elég érdekes felbontása van
-
dsr
senior tag
Nem rossz , de a telefon nagyon ormotlan külsővel lett megáldva...
-
kokyt
senior tag
Ha már 7 hüvelykes a kabát, akkor inkább egy 3 - 3,7 hüvelykes telefont tudnék elképzelni mellé, és nem egy 4,3-ast. Túl kicsi a kettő között a különbség, lényegi előnyét nem látom így a koncepciónak.
-
Wajk
addikt
oké, hogy 4,3, de akkora kerete van, hogy a végső megmérettetésen nem csodálkoznék ha az LG G2 verné

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 85%/p4748
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4745
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest