- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
válasz
Vassili_Zait #112 üzenetére
Elég igénytelenül néz ki ahogy össze vannak keverve a stilizált ModernUI ikonok, és az eredetiek.
-
helixP
nagyúr
Ezért mondom, hogy majd meglátjuk.
Pont egy launcher cseréje az, amihez nem kell a gaps, és tulajdonképp' innen indult el a vita, tehát továbbra is azt mondom, hogy a kinézetét simán lehet majd változtatni.
Adalékként meg annyit, hogy egy-két CM-szintű modder és úgy visszafejteik az egész forkolt droidot mint a pulóvert és lesznek rá szép főzött romok, gapps-szal. De nem innen indult a vita, tehát ez mellékvágány.
-
tjb007
nagyúr
A Google alkalmazások/API-k használatához a Google engedélyére van szükség.
Látsz te arra bármiféle esélyt is, hogy a Nokia, aki az ősellenség MS kebelbarátja (hogy kényszerből vált-e azzá, vagy sem már egy másik történet), akinek a telefongyártással kapcsolatos üzletága hamarosan az ősellenség MS kezébe fog kerülni meg fogja kapni ezeket az engedélyeket, amikor még az Amazonnal sem sikerült megegyezni ?Az apk telepítés letiltására meg nem tudom van-e mód (szerintem nincs), de még ezzel sem lesz előrébb az ember, ha épp egy olyan alkalmazást szeretne feltelepíteni, aminek a használatához a Google keretrendszeréhez van szükség. Például a Foursquare sem működik a Google Play Services nélkül.
Talán nem kell már sokat várni arra, hogy kiderüljön mi/merre/hogyan.
-
helixP
nagyúr
Na, erről már lehet beszélgetni.
Nem tudom, hogy bizonyos alkalmazások korlátját bevezetheti-e egy gyártó, szerintem nem. Én úgy tudom, nincs olyan, hogy egy OEM konkrétan letiltja XY alkalmazás letölthetőségét a Marketről.
De továbbmegyek: szerintem a megjelenés után egy hónap és stock android is futhat rajta a megfelelő moddolás után. Ha android van rajta valahol a mélyben, akkor azt a "felszínre" is lehet hozni. -
helixP
nagyúr
Nem arról szólt a vita, hanem a cikkben látható képről, azaz, ami láthatóan nem tetszett az embereknek, és arra írtam, hogy ha nem tetszik valami, meg lehet változtatni.
De már rég elmentél a lényeg mellett. Azt írtam, hogy ha valakinek nagyon nem tetszik valami, akkor meg lehet változtatni. Ennyi. A fórumban fellépő elégedetlenség egy fokmérték-jelző volt csupán. -
Lomha 8V
addikt
Engem az 520-ra emlékeztet, de mi a fene van ezen?
-
helixP
nagyúr
Ha pontosan vissza olvasol, nem a csempés UI-ra vonatkozott, hogy a közvélemény utálja, hanem konkrétan erre a felületre, amit a képen látunk, nézd meg a fórumot, milyen ellenérzések vannak.
Azt én is látom, hogy úgy általában a minimalista, négyzetes stílus szépen megreformálja a megjelenést. -
Ed3r_X_
nagyúr
Lumián érdekesen is
Mondjuk én mindig elvoltam a gyárival, kivétel a Samsung. Na már azért szerintem a Nokia nem lesz olyan szarul optimalizált, mint a Samsung TW-ze. Szóval nem alapfeltétel lecserélni.
De ne magadból indulj ki, Playen is az összes launcher alá mennyien írnak. Van igény rá.
-
halkow
őstag
már elbxszta a nokia hogy eladta magát ,pedig azt vártam a legjobban hogy teljen le az a róhadt szerzödési idő ha nincs a nokia a wp már halott lett volna
-
Griff55
senior tag
Ronda, puritán. Ennyi
-
daniel909
addikt
igen, hatalmas baromságnak hangzik. tipikus összeesküvés-elmélet.
de ki tudja az MS mihez nyúl csak azért h jobban pörgesse az eladásokat.
mikor az iOS7 megjelent az első gondolatom az volt h közvetve a WP is jól jár. mivel olcsón kínál flat felületet. de ez nem jött be annyira, mert elcsendesedtek a hangok, h az ios7 mennyire majmolja a wp-t.(#81) Blyan: mindenki lefizetett mindenkit csak h ez létrejöjjön...
-
ghost364
senior tag
Ez valami nagyon gagyi...
-
-
daniel909
addikt
kíváncsi lennék az androidos Nokiára.
egész biztos minőségibb lenne szoftveresen mint a hüvely. és ki tudja milyen + szolgáltatásokat dobnának rá. érdekes lenne, ennyi.bár igazából egy csúcs géppel kéne indítani, már csak a hype miatt is. korrekt vas és szoft kellene. aztán jöhetnének az olcsó modellek is.
vége hosszú idő után a Nokiákon is up to date rendszer lenne.. -
daniel909
addikt
fura ez a menü de egy launcherrel minden megoldódna. és sokkal jobb mint a hulladék wp.
szóval azért várós. (bár ez egy proto, messzemenő következtetéseket nem lehet levonni..)kíváncsi lennék hogy sülne el ha valóban megjelenne.
-
pengwin
addikt
Igazából nem lenne hülyeség ráhegeszteni az Androidra egy WP-szerű UI-t, lehet megkönnyítenék a váltást sok embernek, esetleg új fícsöröket nyerhetnének a nyitott fejlesztői közösség révén, amik beépülhetnek a gyári UI-ba... (
)
Samsung is gyanús nekem, hogy a TouchWiz-t akarják minden platformra használni... lehet így egyszerűbb lenne leválniuk a Google-birodalomról: átlag felhasználó nem venné észre, hogy nem robotos a telefonja, mert a UI ugyanaz, alá meg nem néz be, hogy ez most tizen vagy miaszösz.
-
csab2
veterán
Az a helyzet, hogy senki nem tud semmit, hogy pontosan mi is van ezzel a Nokia-MS üzlettel. Össze-vissza lehetett mát olvasni mindent erről. Ha jól tudom, nemsokára lesz valami közös MS-Nokia sajtóesemény, remélem, hogy ott tiszta vizet öntenek majd a pohárba.
-
=Mentor=
őstag
Senkinek nem tűnik fel, hogy ilyen vissza gomb az Asha modelleknél van? Ez maximum valami Asha OS fejlesztés lehet, de Android biztosan nem. Ráadásul a kép tanulsága szerint kétkártyás.
-
dsr
senior tag
Ez nagyon csúnya , gagyi sz@r lett..
-
tjb007
nagyúr
válasz
Quasi_modo #60 üzenetére
Lúd, de jó kövér.
-
Quasi_modo
nagyúr
Most akkor kacsa, vagy valami más madár?
-
dreamdancer
őstag
Vajon mikor fog leesni, hogy a Nokia jó darabig semmiféle telefont nem fog gyártani, mert
1. eladta a telefonos részlegét, ami alapján nem tud és nem is akar mobiltelefont tervezni, fejleszteni, gyártani
2. ha akarná se tehetné.Vagy komolyan hisz benne valaki, hogy majd a MS viszi tovább az androidos projektet?
-
leviske
veterán
Ok, ami elég az elég. Nem akarok többet olvasni erről a förtelemről. Szegény Maemo forog a sírjában...
-
Cruzolka
aktív tag
-
Воланд
titán
"vagyis a Microsoft ajánlotta fel ezt a pénzt a Samungnak"
Eldar. amit kerdez mar azt sem.
nem ezt emeltem ki az elozo hsz-edbol. tisztaban vagyok vele, hogy mi a helyzet az xp-vel, csak eppen van nalad egy kis eliras. erre batorkodtam felhivni a figyelmed....
"Mi érdeke van a Nokiának hogy az Androidos rendszerük úgy nézzen ki mint a WP ? "
pedig pofon egyszeru. low-end cucc, user megveszi, kesobb ha valt valami komolyabbra, akkor mar az ui-t nezi es komolyabb wp-t vesz. mivel amikor ennek a fejlesztese kezdodott meg szo nem volt a telefonos reszleg eladasarol. vagy ha volt is, arrol a fejlesztok biztos nem tudtak.
-
roli543
őstag
Még be sem mutatták ezt a jószágot, máris mindenki erről beszél. Azt hiszem a Nokia eléri a célját
Még egy videót sem látott senki, és egy kép alapján vontok le következtetéseket.. Lehet, meg sem jelenik.
-
w333
félisten
Vagyis igen bocsi ez pont hogy fordítva van ... vagyis a Microsoft ajánlotta fel ezt a pénzt a Samungnak
Az XP -vel kapcsolatban pedig, az összes olyan szolgáltatásukat mint pl. a vírusirtót sem supportolják már ...
De a kérdésemre még most sem kaptam választ ... " Mi érdeke van a Nokiának hogy az Androidos rendszerük úgy nézzen ki mint a WP ? "
-
helixP
nagyúr
Eddig csak a stock (androidos) launcher evett kevesebb ramot, mint pl a Nova (Apex stb).
De ha egy Samsung Fame-nek (1Ghz, 512 Ram, meg a félelmetes Broadcom VideoCore IV-grafikus chip), meg egy gagyi tabletnek (1Ghz, 512 Ram, hasonlóan félelmetes gpu) meg sem kottyan egy Nova launcher (uramatyám valami custom ikonkészlettel), akkor egy Nokiának sem lehet gondja vele. -
Cruzolka
aktív tag
Egy biztos, ha tényleg megjelenik, és kis hazánkban is lesz, én biztos veszek egyet
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #13 üzenetére
& helixP:
Ami majd megint visszafogja a rendszer sebességét?
Pofozzuk csak a kakit.
-
-
helixP
nagyúr
Ne már gyerekek, hogy a 21.században gondot jelentsen egy nyitott platformon kinézetet, menüt, ikonokat cserélni...
-
Steve1207
veterán
Azért azt se feledjétek, hogy ez a puritán kinézet lényegében alternatíva lenne egy gördülékeny rendszerhez. Ha ez igaz egyébként, szerintem pont azt próbálják meglépni a droiddal, amit max az AOSP fejlesztőknek (még jobban is) sikerült, egy minimalista gördülékeny rendszert aka náluk a WP. Elvégre sok user a gyári progikat használja és untig elég. Akarom mondani elég lenne nekik, azt használnák, ha nem telepítgenték össze-vissza igénytelenül. Ezt, ha visszahozánk a droid világába elég nagy lépés lenne.
-
w333
félisten
Persze majd adok belőle ....
Ezért is kicsit összeesküvés elmélete ... de mint már mondtam a Nokiának miért nem jó a stock holo UI felület ? miért kell ezért legyártani egy WP8 kinézetű Androidot ?
(#32) woland_y2k
Ebben teljesen igazad van, viszont a Samsung mostanában nem nagyon találja a helyét, ezért is ajánlott fel pénzt az MS -nek hogy népszerűsítsék a platformot
-
csab2
veterán
"Egyelőre az sem kizárt, hogy a Nokia később önállóan is piacra lép saját termékekkel."
Akkor mitt vett meg a MS? Ha ugyanúgy jöhetnek Nokia telefonok? Eladták 5 milliárdért a nagy semmit?
-
Воланд
titán
nem, nem az almara hasonlit.
-
MMt#k#D
tag
ez egy tamagochi..egy okosórán szebbek az ikonok
-
w333
félisten
Na jó de ezt azért érrezük hogy a Samsung szeret másolni az almától
Csak azt nem értem hogy a Nokiának mi érdekében áll egy olyan Androidot legyártani ami hasonlít a WP -re vagyis csempés felület, főleg úgy hogy ez a csempe felület nem a legnépszerűbb a felhasználók körében
-
callmeakos
veterán
Ha kamu ha nem, ez valami ritka ocsmány, gagyi, és vállalhatatlan.
-
razzorr
őstag
Ez eddig elég gagyi.
-
batai15
félisten
Most ez komoly? Kinai betük dual sim?
-
Vassili_Zait
senior tag
Valami régi undorító neonos Symbian témára emlékeztet...
De ez nem is egy high end készüléknek volt szánva...
-
w333
félisten
Betegek ...kicsit túlzásba viszik ezt a csempés felületet, vagy ezzel most mi a terve a Microsoftnak ? kiadnak egy szuper olcsó Nokia Android telefont Metro Ui -val hogy a felhasználók hátha megszokják ezt a felületet és átmennek WP -re ?
Szánalmasak ezek a Microfost próbálkozások ...
-
xmaas
őstag
Hat ebben a formaba ez undorito ugy a keszulek is meg a kezelofelulet is ,nem igazhogy nemtudnak csinalni valami Lumia szintu keszuleket es arra rarakni andoidot ha annyira akarnak abban az iranyba menni
-
roli543
őstag
Nekem nagyon-nagyon bejon
jöjjön csak!
-
NoMagix
addikt
A kép alapján úgy látom, hogy rögtön dual simmel kezdenének?
-
HawerKing
őstag
Egy Launcher majd megoldja
Csak aztan nehogy ez az egy darab legyen mint anno az N9.... -
Kasya
nagyúr
Nem tudom ki ez a "Zhang Zhicheng", de nem tunik egy hiteles forrasnak, csak mert twittelt egy kepet...
Amugy meg ketlem, hogy ennyire fapados menu rendszert fejlesztene a Nokia, ami meg a Symbiannal se er fel. -
petipetya
nagyúr
Lehet, hogy kamu. Ha nem az, akkor az elég sajnálatos. Ha a kezembe fogok egy N9-et, az kívül-belül szép. Egy Lumia 920 szintén. És akkor itt van ez, amely az Asha modellekre jellemzően tuskó kinézetet kapott, elég gusztustalan az egész. Ennek köze sincs a Holo féle letisztult eleganciához.
-
gery2123
őstag
Hát ez tuti hogy nem android lesz. Nem látok benne semmi androidra utaló jegyet. Mi az a vissza gomb közepén? Hol van a home és a recent apps? Vagy bármi ami androidos? Ez egy nagy kamu szerintem!
-
ZolkoW
őstag
ezrek fognak sorbanállni az üzletek bejárata előtt ;-)
-
smkb
őstag
A Nokiánál is már kínaiul fejlesztenek alapból?
-
kbyte1024
veterán
Tiszta Asha kinézet
-
gabancs
addikt
Ne is jelenjen meg ilyen szutyokkal.
-
törölt tag
Hát ez valami rohadt gagyi. Mintha egy ezer éves Siemens menüt látnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Goddess of Victory: Nikke
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest