- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Az árra leszek azért kiváncsi, ha azt veszem, hogy a 930 140-150k, 630 40-50k, akkor 730nak valahol 70k körül kell ennie, 830nak meg 100k-nak.
De majd kiderül. -
Blyan
félisten
válasz Pttypang #158 üzenetére
Egyetértek, de nyilvan ezek is okkal történtek. Bar a lehet atsiklottam felette, biztosan nem lesz rajta kameragomb. Képen emlékeim szerint mintha a fickó keze takarna azt a részt, ahol a kameragomb lenne.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Ricardo
titán
-
Gusztáv
addikt
válasz Pttypang #162 üzenetére
Én még emlékszem, amikor anno kezdtek eltűnni a fizikai híváskezelő gombok. Minden egyes tesztben le volt írva, hogy sajnos nincs fizikai gomb, a fórum meg tele volt a kétségbeesett hozzászólásokkal, hogy vesszük majd így fel a telefont. Érdekes mód mostanában ezt már senki nem kérdezi meg, a kamera gomb hiányát is majd megszokjuk (különben is a WP hozta vissza, addig jól megvolt a többség nélküle).
Én személy szerint csak a kamera indítására használom a gombot, fotózáskor nem, mert sok bemozdult kép született vele (plusz a tap to focus egy jó dolog).
Laci
-
veterán
Nekem eddig minden kameras telefonomon volt kameragomb, igy erosen zavar, ha nincs esetleg a kovetkezon. Persze, majd megszokom, de a kepernyos tapicskolos fenykepezes nekem nem jon be, ki is kapcsoltam eddig mindig, sokkal tobbszor mozdult be emiatt, mint a gombos verzioval.
Everybody lies.
-
sz.balazs.95
veterán
Igen, arra én is emlékszem.
Csodálkoztam is mindig, hogy a virtuális gombok miért nem jó nekik, ami ráadásul nagyobb, mint a fizikai, és nem valahol a képernyő alatt van, hanem a képernyő közepén, azaz olyan elhelyezésben, ahol a feature phone-oknál is volt.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
veterán
válasz sz.balazs.95 #168 üzenetére
Nincs gondom a virtualis gombokkal, szerintem megszokom majd. A kameragomb hianya nalam a reakcioido miatt fajo dolog.
Everybody lies.
-
veterán
válasz sz.balazs.95 #170 üzenetére
A megnyomom a gombot es fenykepezek, valamint a megnyomom a feloldogombot, bepotyogom a jelszot, elinditom a kameraappot kozott szerinted nincs idobeni kulonbseg? ROFL!
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Pttypang #171 üzenetére
ja arra mondod.
azt hittem úgy érted, hogy amikor már tárva nyitva a kamera app.
azt nem írtad, hogy közben le is van zárva a telefon /vagy csak az én figyelmemet kerülte el/Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Blyan
félisten
válasz Pttypang #171 üzenetére
Action center lehúzható kódfeloldás nélkül is és onnan indítható a kamera, szintén kódfeloldás nélkül (legalább is a gyári, a Nokia Cameranak kell a kódfeloldás akkor is, ha kameragombbal indítod)
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
veterán
Ez mar jobban hangzik, de akkor is ott van a reakcioido tobblet, habar igy mar nem sokkal tobb.
Nekem eddig annyi, hogy a zsebembe nyulok a telefonert, mikozben kiveszem, mar nyomom a gombot, rezeg egyet es mar csak meg kell nyomnom, megint, hogy loje a kepet fokusz utan. Ezt szerintem hianyolni fogom.Everybody lies.
-
nightshadow
veterán
Fotókon a Lumia 730 és 735 [link]
-
törölt tag
válasz nightshadow #177 üzenetére
remmélem hamarosan végre hivatalosan is bejelentik...
-
lorcsi
veterán
új képek..és bemutató
nagyon szuper a 730...már csak az árazásán múlik mindeneladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
azt vajon lehet e már tudni hogy a 730 aktív vagy passzív dual sim lesz e ?
eladó: vadi új soundcore motion+
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest