Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Sajna átlagnak,igy is Drága lészen,viszont ez is van,ill lészen!
föolvaso
-
Probber
őstag
Nokia után mintha a Microsoft szabványosította volna ezt a formavilágot a WP8 rendszerrel szerelt közép és csúcskészülékekre...
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
angyalpc2
aktív tag
Nem tudom kinek tűnt fel
4 col 2000mha...
WOW...(ez lenne a minimum mindenhol) -
fleetcmd
tag
Megfogadtam, hogy a "Lencsevégre kapták" szöveget tartalmazó cikkekre nem kattintok rá. Kár, hogy sosem tudom megállni, pedig mindig rájövök, hogy kár volt.
--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)
-
moleculez
veterán
oan amien, johet, azonnal, remelem arba alaver a tobbinek
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
leslie_smith
aktív tag
Nem lett rossz,csak nekem a színe nem tetszett.(Ez volt a lumiáknál is)
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
daniel909
addikt
az a kamerakiemelkedés kicsit hajaz a One X-re a szín pedig a nokiára... végül is mindenből a legjobb..
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Badboys
őstag
Ez egy simlis firma hol vannak a beharangozott andorkás csúcs kütyük komolytalan társaság.Ez sem lesz mint ahogy más sem.
-
cirx
senior tag
a HTC 8s-t pl már veri is!
S23 GREEN
-
Воланд
titán
fasza egy launch partner a huawei, meg kell hagyni. csak tudnam, hogy mi allhatott a dontes hattereben....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
istnag
addikt
Ez egy HTC hátlapja..
-
menyhartlevi
aktív tag
Fél giga ram?!
Egyet azért kaphatott volna... -
Bordian
tag
Rohadt jól néz ki, ha télleg mérsékelt ára lesz elgondolkozom rajta
"Az almás készülék idei verziója...szögegyszerűen használható"
-
alevan
őstag
Téglalap, lennt egy nagy gomb. Külsőre tipikus Samu. Viszont pont emiatt perelt az Apple is, mert a tipikus Samu iPhone koppintás. Következtetés: Az ativ is iPhone koppintás.
Azért árra kiváncsi lennék. Meg persze hogy lessz-e második tanyasi WP teló Kínából belépőszinten Zoltán Tamás Elemértől.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
noisia
aktív tag
Ezt a randa formát!
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
DS39
nagyúr
Nekem csak a színe nem tetszik. ez és az a HTC 8S ami méretben tűrhető és el tudnám használni.
1 GB RAM-ot azért kaphatott volna. -
alevan
őstag
Viszont az Ativ hasonlit a szifonra, míg a Lumia dizájn nem.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
hadrian77
csendes tag
Úgy néz ki a Microsoft homogén szín és formavilágot akar látni tablet és telefon vonalon.
-
mrlujoak
veterán
...most akkor ez lesz a trend, hogy az új WP8-as telók jó része a Nokia Lumia dizájnra épülnek?!
Csakmert letakart logókkal a képen látható modell akár egy Lumia, de (a kameramodult keretező felület stílusa miatt) akár egy másik HTC is lehet...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
HARDVERAPRÓD
Nem nokia koppincs...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
margithid
veterán
Specifikáció alapján jónak néz ki, különösen a 2000-es aksi!
-
bagkri01
őstag
Szerintem az eddig beharangozott wp8-as telók, mind ugyanúgy néznek ki, de lehet, hogy csak nekem.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
sz.balazs.95
veterán
Vajon miért emlékeztet annyira a Nokia Lumiákra...
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
atike
nagyúr
Most komolyan... A W8-as telók egyenlőek lesznek ezzel a neonos színvilággal?
-
veterán
Nokiawei W1
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest