- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx86
csendes tag
Az a szempont senkinek sem tünt fel hogy a forza3 60fps-el megy az nfs meg 30-al!!!
És még van nagyon sok szempont.... -
30z.Samu
titán
Kipróbáltam ma a Forza 3-at, hát a demótól én nem dobtam hátast. Igaz a grafika, táj szép, de szerintem minden más változatlan.
Lehet, hogy a full még meg fog érni egy misét.
-
bOtX
aktív tag
válasz
bokrosolajos #65 üzenetére
Ez 1 BMW csak úgy megsúgom. (lásd km óra) Amúgy ez tényleg nem a legszebb kép róla.
-
ithomas
őstag
válasz
Ennyi erővel az egész játékot ki lehetne elemezni, és szőröstül bőröstül kukába dobni az teljes grafikai engine-t...
Sőt..az összes játékkal meg lehetne ezt tenni...és várni arra amíg megjelennek a holografikus totál 3D-s next gen konzolok.
Ott meg akkor az lenne szar hogy fékezésnél miért nem lehet érezni az égett gumi szagot... -
csutkaa
senior tag
válasz
AMEN
-
bokrosolajos
őstag
Nézzük meg ezt a Forza 3 screenshotot és elmondom mi vele a probléma!
1. Fű + kerékvető egy síkban, 2D-s hatás
2. Q7 quattronak nem ilyen a hátsó lámpája, hanem ilyen
4. nem derül ki milyen autóban utazunk, de talán egy bőr kormány alap lenne, e kép szerint viszont valami gumi/szivacs
5. nincs a mutatóknak árnyéka, ismét 2D-s hatású gyenge valami
6. nincs csillogás, matt az egész műszerfal
7. nincs visszatükröződés a szélvédőn (Shiftben van!)
8. két elem ismétlődik a szalgkorláton, még guminyomok, kosz sincs rajta, túl steril
9. külső ojjektumoknak nincs árnyéka leképezve -
-kdM-
senior tag
lehet, hogy a vezetesi stilusok valtoznak, de a fizika torvenyei (legalabbis az en vilagomban) allandok, en ehez hasonlitom, hogy mi realis es mi nem
egyebkent meg vannak teljesen realisnak mondhato szimulatorok, csak ezek az atlag embernek nem feltetlenul elerheto...de megoldhato
forza 3-at nem probaltam, nfs shift-et igen, amugy meg nem vagyok nagy sim szakerto...amit a kepekbol leszurok, hogy a shift-nek jobb a grafikaja
-
MUŁĐER
addikt
PC-sek , akik még nem játszottak a Forzával, vagy GT-vel, el sem tudják képzelni mit is jelent egy jó autós játék. De komolyan.
A Shift nevetséges egy Forza után. A vezetés fizikája nulla, zéró.
-
hétalvó
addikt
Kinohetnetek mar ebbol a jol nez ki dologbol. Ki a fenet edekli, ha az auto ugy megy az uton mint egy tepsi? nekem eddig a wtcc jatekok jottek be igazabol es toca-k. Ezt az uj nfs-t par kanyar utan letoroltem a gepemrol. Erdekes a RACE-el orakat el tudok kuzdeni, mert jo.
-
-
bokrosolajos
őstag
Megnézetem a képeket, és egy valamit nem értek: hogy kaphattak a Forza 3 készítői licencet ezekre a kocsikra??? Mert a valóságostól igazán messze vannak 3D modellezés tekintetében!
A környezet pedig ... mint egy átlag számítógépes játékban. A Squadra Corse Alfa Romeo hozta ezt a szintet úgy 5 éve.Nekem egyik sem jön be, én a szimulátorokért vagyok oda. De a Shift belső nézeténél realisztikusabb élménnyel eddig nem gazdagodtam, az tény!
1 voks a SHIFT-nek -
Xaels
félisten
Érdekes képek bár teljesen feleslegesek. A külcsin teljesen szubjektív és mindenkinek más jön be. Nekem a Forza jobban bejön és őszintén bár a Shi(f)t sem lett csúnya és fényévekkel jobb az előző két NFS-nek hívott hulladéknál, ez akárki akármit mond messze van az NFS-től.
Arról vitatkozni, hogy melyik játékban realisztikusabb a kocsi mozgása meg egyenesen vicces. Ha csak abból indulok ki, hogy az életben nincs két egyforma vezető, mindenkinek megvan a saját vezetési stílusa amire a jármű más reakciókkal válaszol, tehát nincs 2 teljesen egyforma szituáció, akkor mit nevezünk realisztikusnak?! Illetve akik gamepaddal tolják vagy bill.-el ahol eléggé be vannak a lehetőségek szűkítve, nincs normális kuplungolás stb. azok miből állapítják meg, hogy mondjuk 1 ferrari úgy megy ahogy az életben főleg akkor ha életükben nem ültek még az ágaskodó paci jelképű autócsodában?! De ugyanez van 1 olcsóbb fajta kormánnyal is... Felesleges arról vitázni mi a realisztikus egy játékban, az sohasem lesz az sőt még a közelébe sem érhet. Mi lenne inkább ha a sok hülyeség helyett amit egyesek összehordanak beizzítanák a netet és online együtt szórakoznának ahelyett, hogy egymás torkának esnek értelmetlen vitákon...
-
Timyyy
őstag
+1 a shiftnek, imádom ezt a játékot
de egy szavazás még beférhetett volna a cikkbe.
-
smkb
őstag
Csalókák ezek a shift blur képek. Ha képet akarsz menteni belőle és egy pillanatra megállítod a visszajátszásnál, akkor masszív blur van a képeken, viszont játék közben nem.
-
Tituka
senior tag
nekem bejön a SHIFT
vannak hibái, de hasonlítsuk össze a pro street-el vagy az undercover-el....
ég és föld...
-
Peat;)
veterán
Majdnem beírtam, hogy autók egál, többi Forza. De a képeid alapján mindenben forza a megjelenítést tekintve. Brutális a különbség, ha nem közeli képről van szó. És akkor utána jön a vezetés, az élmény, a játszhatóság, szavatosság..de nfs jó úton indult el! Boxon meg profi munkát végeztek a srácok, egy több mint 4 éves hardware-al mit értek el..le a kalappal.
-
A kettő közül a Grid a legjobb
-
fpeter07
veterán
NFS undercoverhez képest menyország, aki teheti próbálja ki
-
30z.Samu
titán
Gondoltam, hogy a feszültség keltésen kívül másra nem lesz jó ez a cikk...
-
Xirtam
veterán
Főleg h a shiftben pixelesek a logok!
-
Gebriel
veterán
Grafikailag mind a kettő nagyon jól néz ki...
-
he7edik.
addikt
Ezekről a versus cikkekről le kellene szokni mert csak a feszültséget szítjátok velük.
-
bOtX
aktív tag
Ebből is látszódik, hogy az NFS szét van Blur-ozva.
-
Mr.Grincs
veterán
Vicc a Forza 3. A Forza 2-t is próbáltam az sem jött be a Forza 3 nak a demóját is próbáltam, az sem jött be. Csodák nincsenek. A Shift simán veri a Forzát.
-
ViTaZi
aktív tag
Hát a shift konzolon szebb is de ne mond el senkinek...pc-n a shift nem nagy szám
-
Misi 007
őstag
Szebbek a kocsik a Shiftbe de a pálya elemei szebbek a Forzába!
Ennek az összehasonlításnak meg nem sok értelmét látom... -
a belsőnézet shiftben SOKKAL szebb, reálisabb
minden másban jobb a forza - és ezt nem ezen képek alapján mondom, mert ez egy vicc
-
heihachi
addikt
A Forza3 semmivel nem csúnyább, minta Shift, hogy melyik szebb, az valószínűleg egyéni ízlés kérdése, de tény, hogy a Shiftben a kocsik egészen szépek, mondjuk a körítésre ez már kevésbé igaz.
Viszont az összehasonlítás csak a grafikában áll, vegyük hozzá a kocsik mozgását és hopp, sehol nincs a Shift. -
Csabee.
nagyúr
Szerintem jó ez is , meg az is
Én nem bánom ha egyre több az autós game
-
Sundesz
addikt
Ezzel az erővel a GT5P is bekerülhetett volna.
-
menalcas
őstag
A kocsik jóval élethűbbek a Shift-ben
Szerk.: Nem kell hurrogni, egyéni vélemény. -
ViTaZi
aktív tag
Aha csak 1 kár pc-n a shift közel sem néz így ki még max grafikán se...pc-n a shift elég xar...
-
törölt tag
Az autó sokkal jobban tetszik a Shiftben, de a táj, a környezet a Forzában jön be inkább. Kár, hogy utóbbi nem lesz PC-re.
-
Sweet Lou 6
addikt
Én csak a Shiftel tudok játszani, de képek alapján a Forza 3 sokkal szebb. Tisztább, élénkebb textúrák, főleg a környezetben lehet észrevenni. És az egy vicc, hogy egy helyben áll az autó és el van mosódva a táj (mintha részeg lenne az ember). Nem lett rossz az új NFS, de sajnos még mindig nem üti meg azt a szintet, mint a régiek. Régen nem vártunk többet, minthogy arcade irányítással, egzotikus tájakon drága kocsikkal versenyezzünk, mindezt a kor legjobb autósjáték grafikájával. Az NFS nagyon mélyre süllyedt, de szerencsére már úszik felfele; most legalább sikerült egy játszható játékot készíteniük.
-
O_L_I
őstag
Szerintem az autó maga shitben szebb viszont a pálya a forzában.
-
viszta99
tag
válasz
darkarthur #2 üzenetére
Szerintem is
-
tDr1v3r
veterán
A Shift hangulatosabb azzal a sok blur-al...
De a Forzában élmény vezetni -
Def26
félisten
Nekem a Forza 3 szebbnek tűnik.
Én szeretem az összehasonlításokat olvasni, de értelmét csak a PS3 vs. Xbox 360 között látom.
-
Revox66
tag
Az nfs képein miért nincsen matrica a kocsin ? Pedig milyen jó lehet paintolni a járgányt
Amúgy nfs is jó lett most, idáig aki látta nálam xboxon nem szolta le -
-kdM-
senior tag
hogy hurrognak a forza fanok
...
twollah: a test drive-ot c64-re '87-ben adtak ki, a tdu-t 2006-ban...a shift mar kint van, forza 3 oktoberben jelenik meg
-
JanR
addikt
Nekem tetszik az NFS
Majd ha lesz forza 3-am, akkor tudok kontker velemenyt mondani melyik jobb, addig minek?
-
v.tom
őstag
válasz
darkarthur #2 üzenetére
Szerintem jó játék ez az nfs. Nyomjunk egyet meccset online, majd az eldönti.
-
twollah
nagyúr
Komolyan mondom vicc ez az osszehasonlitgatosdi.
Mikor lesz Test Drive C64 vs. Test Drive Unlimited osszehasonlitas?
-
darkarthur
senior tag
Ez az NFS egy vicc.
-
ksasa
tag
Lehet megköveznek miatta, de az NFS ebben a tekintetben veri a forzát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Konteó topic
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- További aktív témák...
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged