- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
eloszor is itt nem a nagyteso vigyazott a cuccokra, hanem a sajat halozatukon voltak az adatok, azt tortek meg
Így van, a nagytesóról már csak a következő hsz -ben volt szó. Ha megnézed mire írtam, akkor érteni fogod.
persze nem azt mondom, hogy nem hibasak, a biztonsagra igenis figyelni kell, de a megoldas nem az, hogy elvagjuk a kabelt, es majd offline megoldjuk
Nyilván van ilyen is, de mint látod, nem tudtak vigyázni még ezekre az adatokra sem. És ez itt a gond. Ezért kell jól meggondolni hogy mit intézünk távolról valami szolgáltatásban (ami jobb esetben saját) és mit helyileg.
-
attila9988
őstag
válasz
dragon1993 #17 üzenetére
Nem maradi cseppet sem. Vagy az olyan dolgok mint az adatbiztonság, vagy a privát szféra már kimentek a divatból? Mert akkor tényleg maradi vagyok. Ha meg nem mentesz le valamit, az a saját hibád, nem a technika szúrta el neked. Én lementek mindent, mindig. Ez az eljárás. Régen megtanultam, alkalmazom.
Pár nagy cég hathatós marketingje miatt gondolod hogy maradi ez az álláspont, de engem nem a cégek vezetnek az orromnál fogva, hanem a józan ész. Az meg egyre inkább azt diktálja, hogy netre minél kevesebbet, minél ritkábban rakjon az ember, fontos dokumentumokat meg soha az életben....
Lehet hogy neked csábító a gondolat hogy a nagytesó majd vigyáz a cuccaidra, és akkor lehetsz majd trehány, illetve jelent neked valamit ha a nagytesó begyszóra megígérte neked hogy nem tesz semmit csak a fiók mélyére rejti a cuccodat, de nekem ez marha kevés.... különösen manapság. Semmilyen garanciát nem látok sem arra hogy megőrzik felhasználás nélkül, sem arra hogy nem veszítik el (lásd cikk) és nem kerül harmadik fél kezébe.
-
attila9988
őstag
Folyamatosan internetre kötött hálózat soha nincs biztonságban... ezért is problémás többek között a felhőzés is. Most is mi van? Ügyféladatok kerültek idegen kézbe. Ez jelentős arcvesztéssel jár majd, és az egész "tegyélmindentanetre" koncepció koporsójába veri az újabb szeget, a snowden ügy mellé, meg a gmail, és amazon lerohadások mellé, a microsoft -os bakik közvetlen közelében...
Ez van....
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest