- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Zoomolj bele 3-4x-esen egy natívan 5-8 megapixeles fotóba digitálisan (mivel optikai zoom nem fér be mobilokba) és hasonlítsuk össze az eredményt.
Van sok parasztvakítás de ez a 41MP ilyen célra szerintem nem az. Az sajnos más téma, hogy a készülék maga igen ormótlan lett azzal a kitehénkedéssel a fényképező részen + symbian. Szóval az ötlet jó, csak a végeredmény nem teljesen. Persze biztos lesznek akik megveszik, mert hozzánőttek a symbianhoz és nem akarnak igazodni, kompromisszumokat kötni vagy beletanulni az újabb oprendszerekhez. Kapkodni viszont tuti nem fognak érte és nem fog óriási eladási eredményeket produkálni egy rétegigényt kiszolgáló készülék. Szarnak, értelmetlennek és parasztvakításnak ettől függetlenül azért nem hívnám.
-
=Mentor=
őstag
Én láttam eredeti méretben is a 42 megapixelest és még az is leveri az összes többi mobil maximum 8 megapixeles kreálmányait.... De még egy 50-60 ezres kompaktot is simán ver. Sok parasztvakítás létezik, de ez nem az. Ilyen kicsi optikából ilyen minőséget még senki nem tudott létrehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest