- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
a helyzet az hogy egy éve megy a huzavona az open gl körül és semmi érdemi fejlődés most kitalálták végre,hogy húú ,de újra írjuk... nemtom kinek mennyi pénze van ebben , de nem kicsit buktak a késéssel ... szerintem egy ekkora piacon gáz... de nem az én pénzem ... annyira nem érdekel, véleményt persze azért formálhatok
...
DE A lényeg : legyenek jó gamék szép graffal!
Ami engem jobban idegesít a fizika , hogy nem lehet mindent szanszéjel lőni olyan mátrixosan... arra is kitalálhatnának valami érdemi fejlődést az hogy kinek milyen haja , szőre van az annyira nem izgat fel...
-
dx12 -t korai változatát már kiadták tesztelésre... gondolom tökéletesítik ....az meg hgoy vége... álltalában szepmtemberbe jönnek az új winek... az kicsit több mint fél év... valószínű hogy a januári bétába már lesz dx12...
újabb gamékat már most dx12 re vagy mantle val fejlesztik... openglt még csak most kezdik írni...
mindenki vonja le amit le kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Anime filmek és sorozatok
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest