- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Az a baj, hogy a PH! tele van elméleti "szakemberekkel".
Én pedig a gyakorlat vs elmélet vitára lettem volna kíváncsi. Mivel én nem tudok hozzászólni érdemileg a szóban forgó programozáshoz tapasztalat híján, ezért érdekelt volna több olyan fórumozó véleménye is aki gyakorlatban ezzel foglalkozik.
Azt tudom úgy nagy vonalakban, hogy mit kéne tudnia, és mit mondanak fentről a "nagyok". De vajon, mit mondanak manapság az alsóbb szinteken azok, akik ezzel dolgoznak. És akik nem, azok mi alapján cáfolják?
Azt azért tudjuk, már amennyire informálnak minket, hogy a nagy szuperszámítógépeket milyen számításokra és hogyan használják, és azokba nyilván nem véletlen van ott a sok-sok tesla kártya. No de mi az a feladat, ahova mondjuk nem sikerült alkalmazni, és miért?
Ezeket azért bent lehetne hagyni. Tudom furcsa, de van akit érdekelnek az ilyen viták. És bár nem szólnak bele csöndben figyelnek, és amikor valami érdekes infót hallanak innen-onnan, szépen utána néznek, hogy is van a dolog.
Rééégen....... még gyorsító tárat is dugtunk külön slotba, most meg lassan már a számítógép házat is a prociba integrálják.
-
petXYZW
tag
Köszi, hogy töröltétek a kérdésem amiben próbáltam megtudni milyen feladatok miatt csalódott Pikari.
"A HSA pedig pont azt biztosítja, hogy egyre egyszerűbb, sallangmentesebb és hatékonyabb legyen velük a munka."
Egyelőre csak szeretné elérni.
Egy másik topikban már leírtam, hogy az algoritmusok task-parallel -> data-parallel konverziója nem triviális, ha egyáltalán lehetséges, sokszor a GPGPU korlátozásai miatt. Ez a legnehezebb egyébként az AMD szakemberei szerint is. A fejlesztőknek ehhez kell felnőni és akkor lesz megfelelő mennyiségű progi...
Szerintem az igazság valahol a két álláspont között van. (marketing vs Pikari)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BMW topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest