- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz justmemory #93 üzenetére
Bocsánat, most vettem észre a kérdést!
Én csak úgy simán az arcomra kenem a trutyit, nem teszek semmit a készülékre.
Nekem egy tasak maszk legalább két alkalomra elég (a Youth Junkie háromra is), először elhasználom rendeltetésszerűen, utána pedig csak a szottyot kenem az arcomra és csak simán rámegyek az UFO-val.Non omnis moriar.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz justmemory #91 üzenetére
Nem vagyok felhasznalo,de Parom keszuleket elnezve ha scannelted a kodot,mindegy neki milyen vattapamacsrol dolgozik.Sztem ha osszefogsz 2-3 arctisztito vattakorongot es atitatod,ugyanolyan.egy probat meger.bar sztem az sem dragabb,ha veszel egy nagyobb csomagot ebayen.En is anno ezt tettem,heti 2x hasznalja,2 fajta krem van,tehat igy egy doboz eleg mondjuk majdnem 2 honapig.6doboz volt vmi 19000 ft kb , 3166/ doboz
-
justmemory
senior tag
Sziasztok!
Elsősorban AliceWake-et kérdezném, de bárki más is nyugodtan érezze magáénak a kérdést...
Alice, a tesztben azt írtad, hogy más hidrogéllel is jól működik. A kérdésem csak annyi, hogy ilyenkor mire viszed föl a gélt...? Mert ugye a "gyári" foreo-s a kis tasakban már egy átitatott kis párnácskán van, aminek gondolom a vastagsága sem mindegy, hogy a kis leszorító gyűrűvel normálisan rá lehessen tenni a cuccra. Kezdő készletnek berendeltem az eszköz mellé 1 havi adagot (napi használat, nappali és éjszakai - duplán használva 1 lapot) a páromnak (nappali és éjszakai), de nem lenne baj, ha nem kellene örökké rendelgetni, plusz esetleg akkor mással is tudna kísérletezni...
Köszi!--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Abszolút pozitív Hetente kétszer használom, édesanyám is és a mai napig megdöbbentő, hogy milyen látványos rövidtávú hatásai vannak, illetve hosszútávon magamon is látom az eredményt, de anyukám hitelesebb referencia az 57 évével. Ő dekoltázsra is használja és határozottan nekem is ezt javasolja. 30 fölött már sokat segít az állagmegóvásban
Non omnis moriar.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
-
sergibrian
csendes tag
Nagyon köszi a tesztet, feleségem már nyúzza is...
Csak egy kérdés (bocsi): írtad, hogy a kozmetikusoddal kevertetsz kontaktgélt. Azt hogy tervezed használni vele? Csak fel az arcra, aztán rá a kütyüvel? Vagy felviszed valami hordozóra (sminkvatta, stb.)?Előre is köszi!
In God We Trust. Others pay cash...
-
-
mAtech
aktív tag
"...ajándékötletnek sem utolsó, főleg hölgyeknek részére."
Itt vagy az egyik vagy a másik lesz a jó megfogalmazásHa nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
morcogi
csendes tag
-
GreatL
őstag
Köszi a tesztet! Jó és informatív.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
kelly416
veterán
Lépj túl rajta és ne olvasd el. Ennyi. Nem kell szavaztatni, mert minek? Én 36+ férfi létemre elolvastam, mert gyanúsan meglepem a feleségemet egy ilyennel, ha már a gyerekek, a munka, a konyha, a bevásárlás, a kertrendezés, viráglocsolás és egyéb apróságok, amiket mindig kitalál magának, annyira betöltik az idejét, hogy nincs lehetősége túl sokszor kozmetikushoz sem menni.
Ha Neked nem kell ilyen cikk, mert a menetmetszők és menetek között nem látod már az asszonyon a ráncokat (ha van egyáltalán asszony, mert ránca most vagy később biztos lesz), akkor sem ártana fejben tartani az ilyen ajándéklehetőségeket, mert nekem is úgy szép a feleségem, ahogy reggel a párna összegyűrte, de nem az én szememmel látja magát, hanem a sajátjával, és Neki zavaróak a ráncocskák. -
mjani1172
addikt
Lehet én is veszek egyet az asszonynak, örülök, hogy van ilyen cikk is (persze módjával) így legalább tudok valahonnan ihletet meríteni. Egyébként saját kútfőből nem menne.
[ Szerkesztve ]
-
T. I.
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
Arról se nyitnak szavazást, ki hülye és ki nem... Persze ugye ez is önbevallas alapján lenne jó...
Tartalom készül, ami érdekel el kell olvasni, ami nem, tovább kell görgetni.
Műszaki cikkek? Igen
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
eszgabor
aktív tag
Ha lesz esetleg telefonról vezérelhető bluetoothos menetmetsző víz- és gázcsőhöz, akkor arról is írjatok légyszi!
Elvégre azt is a hardware store-ból tudjuk beszerezni.
Most komolyan: sokminden belefér nálam a műszaki ketyerék körébe, ami érdekel (bár elsősorban pc, tv, av, mobiltelefon miatt olvasom a lapcsaládot) de a szépségápolás már inkább a femina vagy nlcafe oldalakra illik szerintem.
Volt már szavazás arról, hogy az olvasók hány százaléka fiú/lány?
Esetleg arról, hogy a szépségápolás témakör az olvasók hány százalékát érdekelné?Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...
-
csongi
veterán
Szerintem jo lesz,ha megbaratkozol a gondolattal.
A Mobilos vilaghoz fog csatlakozni a smart vilaga is. Mar ha eddig nem volt eszreveheto.
Lesz kaka analizer, hajregenaralo, stb.
Jonnek ezek a tesztek is, egyre jobban okositunk mindent.
Jelen esetben egy kozmetikai cucc lett tesztelve. Gondooom a bluetooh kapcsolat rendben volt, az alkalamazas mukodik.
A teremek pedig azert keszult, hogy azt nyujtsa amit Alice bemutatott.
Ez is egy okos kutyu. Ha nem erdekel lepni kell tovabb. -
félisten
Egy véleményt is meg lehet kulturáltan, ízléssel fogalmazni. Legalább megpróbálni érdemes lenne.
Amúgy meg én is megerősítem, hogy rettenetesen mellélőttél, ami legalábbis arra enged következtetni, hogy nem igazán van fogalmad arról, hogy AliceWake milyen cikkeket írt eddig.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
csongi
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
Van baj....
. Az ilyet privátban jelezd a cikkírónak. Igaz 2005-ben regisztráltál, tehát ezt már magadtól is tudnod kellene. Ugye?
Ne így akarj maradandód alkotni
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
iiglo
tag
bárium-tritanát, nagyon nagyon tudományos, kár hogy ilyen nincs bébi -r, esetleg ez olyan mint a 4D-s szempilla, csak tudományos - diplomás mester kozmetikusok érthetik?
-
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz d@minator #54 üzenetére
Én múlt péntek óta használom naponta kétszer, szerintem elég lenne csak este is, de nagyon jó sminkalap a reggeli maszk. Nap végéig tényleg frissnek látszom, még akkor is, ha véletlenül erősen belenéztünk az estébe
Homlokráncokról nem tudok nyilatkozni, nekem ott pont nincsen, de majd kölcsönadom a barátnőmnek, hogy vizsgálja ki a kérdéstNon omnis moriar.
-
-
törölt tag
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Nekem nagyon bejött a kence is, főleg az éjszakai, azt fogom majd használni, illetve a kozmetikusom kever kontaktgélt, amit ő szokott alkalmazni, ha megyek hozzá.
Az első kezelés után semmi különös nem volt, csak nagyon kellemes, hidratált és friss érzés, a bőrfelszín látványosan matt és egységes, nem zsírosodott, pedig akkor még kánikula volt, nem érzetem szükségét napközben megmosni és újra bekrémezni. Az estit másnap próbáltam ki, na az ütött. Úgy keltem fel, mint akit kivasaltak, az apró, dehidrációból fakadó ráncocskák teljesen eltűntek, illetve alig látszott az a tipikus mosolygós barázda. (Nálam az hangsúlyos, mert rágom a számat :/)
Összességében olyan mintha kicsit megemelkedett volna az arcom, teltebb, feszesebb, hidratált, egységes és sima. A kisebb ráncok, amúgy nem gáz, de harminc fölött azért már nem olyan, teljesen eltűntek, a strukturális és mimikai ráncok pedig durván elhalványultak és egyre jobb az összkép. Tisztára, mint mondjuk 7 éve. Én baromi boldog vagyok tőle. Fotóktól szoktam sokkot kapni, ne tessék nevetni, ezen látszik, hogy mitől esnek kétségbe a nők 25 után Na, ezek most sehol sincsenek
Édesanyám (55+) szintén nagyon elégedett, többen meg is jegyezték, valahogy olyan jól néz ki, kipihentnek tűnik, pedig aztán mindent csinál, csak nem pihen.[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
aerosmith
őstag
válasz kormoskandur #20 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
Köszi a tesztet!
Szemek alatti karikákkal, táskákkal, puffadással tud valamit kezdeni? -
Graphics
Jómunkásember
válasz milkabrams #37 üzenetére
Nem, erre nincs esély.
Sehol nem írtak ilyet a tesztben. Rosszul tartod.
-
-Skylake-
addikt
-
morcogi
csendes tag
Alapvetoen erdekes teszt volt, de azon kivul, hogy "szerintem mukodik" nem nagyon jott at, hogy konkretan mi mukodik erezhetoen feszesebb lett az arcbor? masok is erzekeltek a kulonbseget? hirtelen letagadhattal 5 evet? lehet volt a cikkben ilyen, es csak feluletesen olvastam at, akkor viszont valaki iranyitson mar el a helyes oldal/bekezdes kombinaciohoz
-
-Skylake-
addikt
Majd ha sikerul fejben osszerakni, hogy mi a kulonbseg a smink es az arcapolas kozott, utana majd lehetseges, hogy tudunk erdemi vitat folytatni. Addig meg csak gondolkodj. Egyebkent himnemu vagyok, akar hiszed akar nem, nem sminkelem magamat. Az apoltsag pedig nem ott kezdodik, hogy heti 1szer elmesz furdeni, ott kezdodik, hogy eszreveszed es megerted azt, hogy mi az amivel gond van es megprobalod megoldani. Nekem peldaul kimondottan zsiros arcborom van, ezert en mondjuk reggel-este arctisztito tonikkal tisztitom az arcom, mert egyszeruen az hogy megmosom nem eleg. Apamnak meg ellentet, neki olyan szaraz a bore hogy gyakorlatilag az ev 365 napjan hamlik. O meg olyan kremet hasznal ami hidratalja a bort, nem szaritja (mint en). Attol, hogy azt gondolod hogy eleg 1 tusfurdo mindenre es az a tusfurdo is eleg 2 honapig, attol ez meg nem feltetlenul van igy. Szoval szumma , vagy minden egyes ember aki ide irt olyan kibaszott szerencses, hogy tokeletes testtel szuletett, vagy meg odaig sem jutott el az "apoltsag" kerdeseben, hogy egyaltalan felfogja, hogy milyen problemak vannak a borevel/hajaval/fogaval/kislabujjaval. En a masodikra teszem a tippemet.
"Hagyd rá, ezekkel az emberekkel már réééégesrég elhitették, hogy ha nem használsz ilyen olyan terméket akkor igénytelen és szánalmas vagy."
Erre meg csak annyit, hogy szerintem te sem mondod hogy jujj de szep ez a no, ha mondjuk tele van az arca pattanassal, ragyaval. Azert latsz keves not aki tele van pattanassal es tarsaival, mert foglalkozik az arcborevel. Lehetseges, hogy te/ti elhiszitek hogy hat ti bizony ferfiak vagytok kemenyen es ebbol adodoan szartok az ilyem dolgokra mert hat ferfiak vagytok, de ha valaki, hat a no biztosan levagja, ha problemas a borod te pedig nem foglalkozol vele es igen, ezt o igenytelensegnek fogja titulalni. Es igaza is lesz.
"miért ilyen olcsó sminket használsz, stb."
Az olcso sminkkel nem az a gond, hogy a diplomas kozmetikus a legnagyobb Chanel reszvenyes es keves volt az eves osztalek, hanem az hogy szetrakja a bort. Azert mondja, hogy ne hasznald, mert rovidtavon olcsobb, hoszabb tavon dragabb, mint a draga sminktermekek. Nem olyan bonyolult osszefuggesek ezek amugy.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
sefan67
aktív tag
Hagyd rá, ezekkel az emberekkel már réééégesrég elhitették, hogy ha nem használsz ilyen olyan terméket akkor igénytelen és szánalmas vagy.
Alapvetően ez úgy működik hogy pl. egy plázában a bejárat melletti sminkpulban a sminkes-p*csák / "diplomás kozmetikusok" / ledegradálják az önbecsülésüket hogy miért nem sminkelnek / miért ilyen olcsó sminket használsz, stb.
Ez a kijelentés annyira gyengepontja ill. megbántja a nőket hogy egyből lefagynak, vagy napokig ezen kattognak.
De természetesen a termék megvásárlásával az igénytelenség eltűnik és az önbecsülés helyreállítható.
Éljen a modern buta társadalom. De hát kivagyokén' hogy elítéljek másokat azért hogy mit vesznek
[ Szerkesztve ]
-
collecting
tag
Nagyon jó teszt, több ilyet, végre valami “különlegesség” is helyet kapott a MA-n.
-
Samott
addikt
Idovel lesz ezoteria is? Josda mobilapp teszt?
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
milkabrams
őstag
Szóval, ha ronda létemre veszek egy ilyent lehetséges, hogy a jövőben nem csak leköpni akarnak a lányok?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Simba86
senior tag
Ha Bog vagy Bone tesztelte volna, akkor lett volna igazán nagy a baj...
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11 -> Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
veterán
...és mi jöhet még...
Vegyétek,vigyétek!
HARLEY-DAVIDSON
-
Graphics
Jómunkásember
Fejben kezdődik az ápoltság? Elég csak arra gondolni, hogy szép vagyok, és nem ráncos, és kész is?
Holnaptól kezdem akkor az első ápoltság kúrát
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz -Skylake- #32 üzenetére
Szóval ettől lesz ápolt az ember, ha ilyesmit használ, enélkül egy suttyó, megyek veszem is azonnal.
Vagy sajnáljalak, mert azt hiszed ettől leszel ápolt?Persze megvan ennek is a helye, nem azt mondom hogy felesleges, sőt biztosan jó is, de valami gond lehet nálad, ha azt hiszed ez kell az ápoltsághoz. Mivel az inkább fejben kezdődik...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nyilván kedveled az ápolatlanságot, úgyhogy Számodra tényleg értelmetlen az ilyen tesztek olvasása.
Pedig, ami azt illeti, a cikk teljesen hiteles (mikor nem volt az Alice bármely cikke?), amit egy diplomás kozmetikus ismerősöm is megerősített.
MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
moleculez
veterán
Nem értem a hitetlen kommenteket... Alice volt olyan kedves, kipróbálta, megosztotta a tapasztalatait(! Nem a feltételezéseit!) Ok telóknál néha vitatható egy plecsni, egy végszó, ha ez egy napelemes bányászlámpának megfelelő kategóriás termék lenne, arról is tudnánk.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Graphics
Jómunkásember
-
tntmax
aktív tag
Ez kell a fogyasztói zombitársadalomnak. :-)
Kencefice Non Plus Ultra Master Edition, now with RGB lightning!
Magánvélemény (elsősorban hölgyeknek és elnézést az alpári megfogalmazásért):
- Nem az a fontos hogy meg akar-e dugni, hanem hogy akar-e melletted ébredni. Ezen a smink nem segít. -
Graphics
Jómunkásember
Szimpatikus eszköz, lehet utanaolvasok mélyebben.
Azért 30 felett az idő is máshogy pörög.
Jó, hogy ilyen eszközök is helyet kapnak a tesztelt termékek között
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
De fura igenyeid vannak...
-
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
DjFlanker
aktív tag
Nem értem a "felháborodást", tökre elfér itt ez a teszt
Jó pilóta alagútban nem katapultál
-
Várj 2 hónapot és rendeld meg aliról tizedannyiért...
Ha olcsóbb lenne én is vennék egyet ajándékba a feleségemnek. Bőven megérdemelné, amennyit gürizik értem meg a gyerekekért.Cikkhez: Egyébként mennyi kezelés után van látható eredmény?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
kormoskandur
tag
mi lesz legközelebb, appról vezérelhető vibrátor?
-
noisia
aktív tag
Ez amúgy nagyon jól hangzik.
A cikk olvasása közben gondolkodtam is, hogy na basszus ha ez vagy 15-20 körül van,
akkor tuti rendelek egy ilyet a csajomnak.
De 57 ezer az így kimondva engem eltántorított. És ez csak az olcsóbb verzió.
Oké, hogy ha a végén összeadom, akkor lehet, hogy jobban megéri, de na ..." ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
iiglo
tag
Most ezt melyik oldalon olvasom, a mobilarenán? Van mobilapp a mekihez is, az is ízlik? Tudni akarom! Bakker, uborkaszezon van...
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Na, ha még csak ennyibe kerülne, ugye Aztán én még kimondottan szerény is vagyok, lassan minden egyes négyzetcentinkre van valami külon cucc. De ez az ultrahangos holmi szimplán shut up and take my money. Rendeltem is egy Luna play plust, meg egy konténer éjszakai maszkot.
Non omnis moriar.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Konkrétan ezért járunk kozmetikushoz, hogy ezt a hatást kapjuk. Az a was ist das, hogy ez most megy otthon is, folytatólagosan, pontosan 90 másodperc alatt, körülbelül 9 középárkategóriás kezelés áráért.
20 perc relaxmasszázst nyilván nem pótol, úgyhogy Dóri nem veszíti el a munkáját, de az optimális hatóanyagfelszívódás és hasznosulás garantált, aminek tényleg látványos eredménye van. Már csak a hatékony hidratálás is csodákat tesz. Pláne, ha életvitelszerűen véletlenül hajnalig háborúzol online
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
papelado
aktív tag
Én majd kipróbálom a rezgését ,hogy jól feltöltsön kollagénnel...
Drágaszágom....
-
atike
nagyúr
Fájdalmatlan?
...csak ne lenne ennyire drága... Ajándék lenne egyből...
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Én ezt Boggal teszteltettem volna
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Sinesol
veterán
Tisztára mintha egy TOP Shop adás szövegét olvastam volna, talán csak nem ők fizették a cikket?
Minden nagyon hihetetlen, meg elképesztő, meg high tech, meg exkluziv....vicc, hogy hova jut az oldal.
Még ő is elképedt, hogy milyen jó ez az eszköz:
[ Szerkesztve ]
-
jbush
tag
Hát ez kész. A ph! lapcsalád oldalain nem gyakran olvasok olyan cikket, amelyben a szakkifejezéseket nem értem meg, de ez most ilyen volt.
Ha ez tényleg ennyire hatásos, lehet, meglepem egy ilyennel Barátnőmet - úgyis folyton arra panaszkodik, hogy az arcbőre nem szép (ami persze nem igaz).
...azért a szemléltetés kedvéért jó lenne pár valós előtte-utána kép
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 4
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro