Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Lépj túl rajta és ne olvasd el. Ennyi. Nem kell szavaztatni, mert minek? Én 36+ férfi létemre elolvastam, mert gyanúsan meglepem a feleségemet egy ilyennel, ha már a gyerekek, a munka, a konyha, a bevásárlás, a kertrendezés, viráglocsolás és egyéb apróságok, amiket mindig kitalál magának, annyira betöltik az idejét, hogy nincs lehetősége túl sokszor kozmetikushoz sem menni.
Ha Neked nem kell ilyen cikk, mert a menetmetszők és menetek között nem látod már az asszonyon a ráncokat (ha van egyáltalán asszony, mert ránca most vagy később biztos lesz), akkor sem ártana fejben tartani az ilyen ajándéklehetőségeket, mert nekem is úgy szép a feleségem, ahogy reggel a párna összegyűrte, de nem az én szememmel látja magát, hanem a sajátjával, és Neki zavaróak a ráncocskák. -
Graphics
Jómunkásember
Arról se nyitnak szavazást, ki hülye és ki nem... Persze ugye ez is önbevallas alapján lenne jó...
Tartalom készül, ami érdekel el kell olvasni, ami nem, tovább kell görgetni.
Műszaki cikkek? Igen
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest