- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Lépj túl rajta és ne olvasd el. Ennyi. Nem kell szavaztatni, mert minek? Én 36+ férfi létemre elolvastam, mert gyanúsan meglepem a feleségemet egy ilyennel, ha már a gyerekek, a munka, a konyha, a bevásárlás, a kertrendezés, viráglocsolás és egyéb apróságok, amiket mindig kitalál magának, annyira betöltik az idejét, hogy nincs lehetősége túl sokszor kozmetikushoz sem menni.
Ha Neked nem kell ilyen cikk, mert a menetmetszők és menetek között nem látod már az asszonyon a ráncokat (ha van egyáltalán asszony, mert ránca most vagy később biztos lesz), akkor sem ártana fejben tartani az ilyen ajándéklehetőségeket, mert nekem is úgy szép a feleségem, ahogy reggel a párna összegyűrte, de nem az én szememmel látja magát, hanem a sajátjával, és Neki zavaróak a ráncocskák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Szólánc.
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Crew sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest