- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Nekem nagyon bejött a kence is, főleg az éjszakai, azt fogom majd használni, illetve a kozmetikusom kever kontaktgélt, amit ő szokott alkalmazni, ha megyek hozzá.
Az első kezelés után semmi különös nem volt, csak nagyon kellemes, hidratált és friss érzés, a bőrfelszín látványosan matt és egységes, nem zsírosodott, pedig akkor még kánikula volt, nem érzetem szükségét napközben megmosni és újra bekrémezni. Az estit másnap próbáltam ki, na az ütött. Úgy keltem fel, mint akit kivasaltak, az apró, dehidrációból fakadó ráncocskák teljesen eltűntek, illetve alig látszott az a tipikus mosolygós barázda. (Nálam az hangsúlyos, mert rágom a számat :/)
Összességében olyan mintha kicsit megemelkedett volna az arcom, teltebb, feszesebb, hidratált, egységes és sima. A kisebb ráncok, amúgy nem gáz, de harminc fölött azért már nem olyan, teljesen eltűntek, a strukturális és mimikai ráncok pedig durván elhalványultak és egyre jobb az összkép. Tisztára, mint mondjuk 7 éve. Én baromi boldog vagyok tőle. Fotóktól szoktam sokkot kapni, ne tessék nevetni, ezen látszik, hogy mitől esnek kétségbe a nők 25 után
Na, ezek most sehol sincsenek
Édesanyám (55+) szintén nagyon elégedett, többen meg is jegyezték, valahogy olyan jól néz ki, kipihentnek tűnik, pedig aztán mindent csinál, csak nem pihen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest