Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

AliceWake
HÁZIGAZDA
Nekem nagyon bejött a kence is, főleg az éjszakai, azt fogom majd használni, illetve a kozmetikusom kever kontaktgélt, amit ő szokott alkalmazni, ha megyek hozzá.
Az első kezelés után semmi különös nem volt, csak nagyon kellemes, hidratált és friss érzés, a bőrfelszín látványosan matt és egységes, nem zsírosodott, pedig akkor még kánikula volt, nem érzetem szükségét napközben megmosni és újra bekrémezni. Az estit másnap próbáltam ki, na az ütött. Úgy keltem fel, mint akit kivasaltak, az apró, dehidrációból fakadó ráncocskák teljesen eltűntek, illetve alig látszott az a tipikus mosolygós barázda. (Nálam az hangsúlyos, mert rágom a számat :/)
Összességében olyan mintha kicsit megemelkedett volna az arcom, teltebb, feszesebb, hidratált, egységes és sima. A kisebb ráncok, amúgy nem gáz, de harminc fölött azért már nem olyan, teljesen eltűntek, a strukturális és mimikai ráncok pedig durván elhalványultak és egyre jobb az összkép. Tisztára, mint mondjuk 7 éve. Én baromi boldog vagyok tőle. Fotóktól szoktam sokkot kapni, ne tessék nevetni, ezen látszik, hogy mitől esnek kétségbe a nők 25 után
 Na, ezek most sehol sincsenek 
Édesanyám (55+) szintén nagyon elégedett, többen meg is jegyezték, valahogy olyan jól néz ki, kipihentnek tűnik, pedig aztán mindent csinál, csak nem pihen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - További aktív témák...

- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
 - ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
 - Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Na, ezek most sehol sincsenek