- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Nekem nagyon bejött a kence is, főleg az éjszakai, azt fogom majd használni, illetve a kozmetikusom kever kontaktgélt, amit ő szokott alkalmazni, ha megyek hozzá.
Az első kezelés után semmi különös nem volt, csak nagyon kellemes, hidratált és friss érzés, a bőrfelszín látványosan matt és egységes, nem zsírosodott, pedig akkor még kánikula volt, nem érzetem szükségét napközben megmosni és újra bekrémezni. Az estit másnap próbáltam ki, na az ütött. Úgy keltem fel, mint akit kivasaltak, az apró, dehidrációból fakadó ráncocskák teljesen eltűntek, illetve alig látszott az a tipikus mosolygós barázda. (Nálam az hangsúlyos, mert rágom a számat :/)
Összességében olyan mintha kicsit megemelkedett volna az arcom, teltebb, feszesebb, hidratált, egységes és sima. A kisebb ráncok, amúgy nem gáz, de harminc fölött azért már nem olyan, teljesen eltűntek, a strukturális és mimikai ráncok pedig durván elhalványultak és egyre jobb az összkép. Tisztára, mint mondjuk 7 éve. Én baromi boldog vagyok tőle. Fotóktól szoktam sokkot kapni, ne tessék nevetni, ezen látszik, hogy mitől esnek kétségbe a nők 25 után
Na, ezek most sehol sincsenek
Édesanyám (55+) szintén nagyon elégedett, többen meg is jegyezték, valahogy olyan jól néz ki, kipihentnek tűnik, pedig aztán mindent csinál, csak nem pihen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Diablo IV
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- E-roller topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BMW topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest