- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
- Rendereken a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Band karkötő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
A cég ott elvágta magát nálam, hogy a beígért promoban nem küldték ki az ingyenes terméket arra hivatkozva, hogy túl sokan kérték.
A nevüket megjegyeztem, a negatív reklám is reklám, de számomra megszűntek létezni. -
carl18
addikt
Az influenszerek agyonhypolt/hypolták ezeket a termékeket, sajnos mikor valamit ennyire el akarnak adni már eleve gyanus. Sajnos én igy gondolkozok és a saját tapasztalataimből indulok ki.
Amazon értékelések szerint is nekem van igazam és a termék túlárazott. Még az amerikai szerint is drága érte a 199 dollár. De hogy ki mit vesz abba nekem már nincs beleszólásom.
Azért egy Teardown video megnéznék róla, hogy tudjak kicsit kalkulálni mennyi is az előállitási költségeA Bannán kg-ja 300 ft akcióban, teljes kiörlésü kennyér is 300 ft. A viz a csaból jön korlátlan mennyiségben. De ja az aluminium dobozos ücsik meg olcsók, igyátok!
[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
hyggelig
senior tag
Én azóta nem hiszek ezeknek, mióta szinte mindent használtam már tini korom óta (oké, pl. a La Mer több százezer forintos krémeit nem). Volt már köztük olcsó avonos, drága, hiperszuper koreai is, aminek az ajánlott, többlépcsős fázisait is próbáltam. Most The Ordinary-t használok, ami szintén olcsónak számít, de legalább megnyugtatom magam, hogy teszek a bőrömért. Fényvédőt is használok minden reggel. Szóval nem lehet azzal vádolni, hogy igénytelen vagyok.
Az idő múlását nem lehet megállítani, így is,úgy is jönnek a ráncok és velük együtt a bőrhibák.
Anyukám nem használ semmit. Allergiás szinte az összes arckrémre. Tiszta a bőre, a ráncai sem mélyek. Pedig nem is táplálkozik kifejezetten egészségesen.Egy dologtól nem fog látszódni annyira az idő nyoma. Ha rendszeresen jársz invazív vagy nem invazív drága kezelésekre, szakorvoshoz.
-
No.01
őstag
Tavol alljon tolem, h en is barkinek a partjat fogjam, de ha te a cikkben szereplo keszuleket probalod osszehasonlitani a szappan, vattapamacs + C&C komboval akkor valoszinu neked nem jott at, h ez mitol is mas.
En es a baromira szkeptikus parom sem hitt benne. Kiprobaltuk, bevallt. Tudom-tudom lehet is vagdalkozni, h mennyibe kerul, de attol most vontakoztassunk el.
Ez szvsz popnt olyan, mint a minosegi etkezes. Sajna az is tobbe kerul, mintha az ember szemetet enne. Nem mondom, h ez igy rendben van, de tenni sem nagyon lehet ellene.
-
carl18
addikt
Hát engem különösebben nem érdekel a véleményed, már minősitetted magad.
Mert rajtam kivül egy másik tagba is beleálltál és személyeskedtél.
"akik minimális karbantartás mellett, az idő múlásával is nagyon szép bőrrel rendelkeznek. A többség nem ilyen szerencsés."Én azért hozzá tenném a bőr minőségét a táplálkozás is nagyon tudja befolyásolni, hogy az én arcom tiszta nem nevezném "Szerencsének" 80-90%-ban csak vizet iszok, nagyon ritkák iszok cukros mesterséges italokat.
+ Gyümölcs,Zöldség is szokott lecsuszni, ami megint csak jót tud tenni a bőr minőségét nézve. + Mega Daily One is megy mellette, + Kollagén.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
hyggelig
senior tag
Mivel nekem estél és az első mondatoddal betettél engem egy általad kitalált kategóriába, közben a személyes higiéniáddal hencegtél, gondoltam, nem érdemes kifejtem, mert újra jönnél a fellengzős szövegeddel.
Úgy látom, jól ítéltem meg a helyzetet.
[ Szerkesztve ]
-
Tény, hogy vannak olyan szerencsések, akik minimális karbantartás mellett, az idő múlásával is nagyon szép bőrrel rendelkeznek.
A többség nem ilyen szerencsés.
Ez az eszköz messze "mélyebb" ápolást tesz lehetővé, mint a sima otthoni felületi kezelések.
Anno volt szerencsém a családon belül két kozmetikus munkáját is valamennyire figyelemmel kísérni, és ez alapján látom, hogy ezek a Foreo cuccok mennyi komoly kezelést váltanak ki vagy legalábbis tesznek sokkal ritkábbá.
A kis mászkálós robotporszívók sem helyettesítik a nagyokat, mégis drasztikusan javítják a pormennyiséget, sokkal ritkábban kell mellettük nagytakarítani.
Az általam ismert Foreo-felhasználók beszámolói alapján pedig pár év alatt simán be is jöhet az áruk, ha a kozmetikusok valóban nem erőltetnek felesleges köröket a Foreo által karbantartott állapot szerint.
Az elfogultságot meg még mindig nem értem.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
carl18
addikt
Te ezek szerint a "nem törődnek magukkal" kategóriába tartozol.
Mert nem adok 70E forintot egy vibráló gumi darabkáért?"Bocsánat"
Nem lehet benned valami sok jó indulat, már a főlényes magatartás/ és mások megitélése egy komment alapján. Minden esetre én nem süllyedek le a szintedre...Egy Dove Szappan 300 ft+ Clean & Clear is egy 1000-es, + hidratáló Nivea krém is valami 700 ft volt. Az arcomon nincsenek bőrhibák ,se patanások se ragyák se miteszerek. Szóval ha már ennyire belementünk, kérleld áruld már el miért fizessek 20X felárat? Indokkal és érveléssel. ( Ha már ennyire igényes vagy)
(#24) hyggelig
Talán marketinges +1
.[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Aztán mégis mi a fészkes fenéért lennék én elfogult???
Az égegyadta világon semmi érdekem nem fűződik a kozmetikai ipar semmilyen ágához, de ezt nyilván nem tudom bizonyítani és nem is akarom bizonygatni.
De ha már ilyen széped ideböffentetted, hogy elfogult vagyok, akkor legalább utalj rá, hogy mégis miben, miért?
MaCS
UI: Igaz, a logikus gondolkodás irányában valóban érzek némi elfogultságot, és az a hozzászólásodnak valóban nem volt erőssége... Ja igen, a legalább alapvető emberi igényességet sem vetem meg, tehát akár elfogult is lehetek. Csak mindezt valahogy nem elfogultságnak, hanem kiindulási pontnak tekintem.
[ Szerkesztve ]
-
Egy körömkefe is hasonló árban lehet, mint egy szappan. Bevallom, használom is mindkettőt.
A minap a háztartási boltban láttam olcsón kalapácsot, és vettem is egy maréknyi szöget meg csavart. (Csak gondoltam, hogy megosztom ezeket az információkat, kb. annyira hasznosak, mint a szappan ára...)
Megsúgom: rohadtul nem váltják ki a tesztbeli eszközt, és nem értem, hogy
Az pedig, hogy az életciklusuk hány év, nem befolyásolja a hasznosságukat. Egyébként gőzöm sincs arról, hogy a Foreo termékei mennyire tartósak, de elég jó nevű márkáról van szó, megelőlegezném nekik a bizalmat.
Testápolni nyilván nem kötelező. Mondhatnám, hogy mosakodni sem, de az alapvető higiéniát azért feltételezzük egymásról... Egyéni adottság kérdése is, de egy nem túl magas kor fölött sokakon már rettenetesen látszik, hogy törődnek-e magukkal.
Te ezek szerint a "nem törődnek magukkal" kategóriába tartozol.
Ez persze önmagában a magánügyed, de erre büszkének is lenni és leszólni az igényességet, hát, az már eléggé nagy ház....
MaCS
-
A logika nem az erősséged.
Azt írod, hogy "ha az iszonyat drága krémek nem érnek semmit".
De, érnek. Sőt, elárulom, hogy egészen olcsó krémek is baromi sokat tudnak érni. Felrajzolunk egy statisztikai alapú görbét, hasonló eredményt látunk, mint egy csomó fogyasztói termék, mondjuk hifiberendezések, autók esetén. Egységnyi eredményhez exponenciálisan növekvő áron jutunk hozzá.
Szóval már ez a "ha" feltétel sem teljesül.
Aszott vénember sem lesz mindenki. Ebben nyilván a genetikának is komoly szerepe van, de óriási jelentősége van a test-, illetve jelen esetben bőrápolásnak. Édesanyám kozmetikus volt, nagyon sok vendégét ismertem egy életen át. És feltételezem, az már nem a véletlen műve, hogy egyikük sem lett aszott vénember, pedig a többségük már a nyolcvanas éveit tapossa. Nyilván nem olyan a bőrük, mint a kisbaba popsija, de klasszikusan ráncos, pergamenszerű arcbőre egyiküknek sincs. Összehasonlíthatatlanul szebb az arcbőrük, mint az átlagos idős embereké.
Ez, a cikkbeli eszköz pedig történetesen egy olyan eszközről szól, ami a technika fejlődésének köszönhetően egy sor kozmetikai lehetőséget hazavisz a felhasználó (legyen az fiú vagy lány) otthonába.
MaCS
-
A cikkben szerintem gyönyörűen le vagyon írva a lényeg, különösen, hogy hivatkozik az elődtermékről szóló tesztre is.
Okos, mert a mai fogalmaink szerinti intelligens vezérléssel működik.
Arcmaszk, mert. Nos, azért, mert arcmaszk. A szépségiparban ez a bevett neve ennek az eljárásnak.
MaCS
-
Depression
veterán
Én elolvastam az első oldalt, mert kíváncsi voltam arra, hogy miről is olvasok. A cím alatt szerepel, hogy okos arcmaszk, persze azt csak a legvégén néztem meg, mert nem azt a képet szoktam nézni. Dehát korona idején az is lehet, hogy maszk fertőtlenítés. Aztán mondom valami növénynövesztő, vagy zseblámpa, vagy a t. sem tudja, és jöttem a fórumra, hogy itt hátha valaki leírja.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Hallosz
senior tag
. . .
. aszta!?
-
hyggelig
senior tag
Ha az iszonyat drága krémek sem érnek szinte semmit, mert egy idő után mindenki aszott vénember lesz, akkor ezt is felesleges pénzkidobásnak tartom.
Ennyi pénzből inkább veszek egy masszázs bérletet és még jól is fog esni, mint hogy ezt az izét az arcomhoz érintsem és várjam a csodát.
Viszont azzal egyetértek, hogy ilyen tesztek is legyenek, mert jó látni a változatosságot.
[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Első ránézésre azt hittem Bluetooth hangszóró...
Nem értetletnkedni akarok egy 200-300 ft egy szappan, nem sok értelmét láttom ennek a bigyónak. Csak egy újabb termék amire el tudja verni az átlag polgár a nehezen megkereset pénzét.
3-5 év múlva úgy is a szemét telepen landol....Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
vhw
addikt
Teljesen ok, hogy ilyet is lehoz, de...
Okos arcmaszk? Azmiaz? (Felviszel az arcra valami high tech anyagot, ami wireless vezérelhető - gombnyomásra pirosít? Egyéni bőrtónushoz illő színt érhetsz el? - láthatóan nem)
Akkor konkrétan mit csinál, mi a célja?
Van annyira újszerű ez a cucc (még ha volt is már elődje tesztelve) hogy még igényel egy kis bemutatást."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
-
Leones
csendes tag
Egy kicsit szexistának érzem, hogy nem srác tesztelte a terméket.
Mintha ők nem használhatnának ilyet
Nokia 2630 - LG GD330 - LG GS290 - LG Optimus 2X - Xiaomi MI 4C - Allview P4 Life - Iphone SE
-
Shyciii
veterán
Nem értem az embereket, hogy miért kell értetlenkedi ilyen tesztek láttán. Üdítő színfolt. Bog is írta, hogy biztos vannak pasik, akik szívesen vennének ilyen a hölgy ismerőseinek. Nem mellesleg hölgy olvasók is vannak szép számmal.
Ha mindenáron értetlenkedni szeretnétek, akkor miért nem azon teszitek, hogy AliceWake-nek biztosan nincsen ilyenre szüksége, hisz Ő természetes szépség -
szaszyka
senior tag
Fiatalon egy csomó sz.rt a bőrükre/hajukra kennek az emberek, mert azt hiszik szebbek lesznek, középkorúként pedig egy csomó pénzt elszórnak, hogy a sok kence miatt undorítóvá vált bőrük kinézzen valahogy/ a kihullt hajuk valamennyire visszanőjön.
Nagy koponya volt, aki kitalálta/megteremtette a kozmetikai ipart
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
"Az eltérő hullámhosszú LED fények bizonyítottan kedvező élettani hatásokkal rendelkeznek"
Ehhez a mondathoz van forrás?Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
törölt tag
haha ,igen gyógyszer, fegyver,szépségápolás az még mindig pörög ,ha világvége lenne akkor is csak foreo
[ Szerkesztve ]
-
Doki42
őstag
Egy szépészeti eszköz, ennyi... 😎
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
myckey
veterán
Baszki,...
Mintha a csaj arcából nőtt volna ki valami undormány.Képre nézve, ez jött le.
hányós smile."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Bog
HÁZIGAZDA
Meglepődnél, hogy mennyi olvasó érdeklődött a korábbi Foreo anyagok után, hogy ilyet venne a barátnőjének / feleségének (egyéb nőnemű hozzátartozójának) ajándékba. Ettől még lehet, hogy ők sem értik mind, hogy ez mire jó (nekem is egy nagyon távoli terület), de a célcsoport eléggé vágja, hogy mi miért, hogyan és minek.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Jinxb1rd
addikt
Valaki érti hogy ez micsoda?
We are only Stardust...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Foreo két perces komplex arckezelő készülékének új generációja mindent tud, amit az elődmodell, viszont hatékonyabb, intenzívebb és teljes spektrumú fényterápiával egészítették ki.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Trollok komolyan
- 3D nyomtatás
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Belépőszintű gaming monitorok jöttek az AOC fémjelzésével
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest