Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy körömkefe is hasonló árban lehet, mint egy szappan. Bevallom, használom is mindkettőt.
A minap a háztartási boltban láttam olcsón kalapácsot, és vettem is egy maréknyi szöget meg csavart. (Csak gondoltam, hogy megosztom ezeket az információkat, kb. annyira hasznosak, mint a szappan ára...)
Megsúgom: rohadtul nem váltják ki a tesztbeli eszközt, és nem értem, hogy
Az pedig, hogy az életciklusuk hány év, nem befolyásolja a hasznosságukat. Egyébként gőzöm sincs arról, hogy a Foreo termékei mennyire tartósak, de elég jó nevű márkáról van szó, megelőlegezném nekik a bizalmat.
Testápolni nyilván nem kötelező. Mondhatnám, hogy mosakodni sem, de az alapvető higiéniát azért feltételezzük egymásról... Egyéni adottság kérdése is, de egy nem túl magas kor fölött sokakon már rettenetesen látszik, hogy törődnek-e magukkal.
Te ezek szerint a "nem törődnek magukkal" kategóriába tartozol.
Ez persze önmagában a magánügyed, de erre büszkének is lenni és leszólni az igényességet, hát, az már eléggé nagy ház....
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen autót vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- OLED TV topic
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest