- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aztán mégis mi a fészkes fenéért lennék én elfogult???
Az égegyadta világon semmi érdekem nem fűződik a kozmetikai ipar semmilyen ágához, de ezt nyilván nem tudom bizonyítani és nem is akarom bizonygatni.
De ha már ilyen széped ideböffentetted, hogy elfogult vagyok, akkor legalább utalj rá, hogy mégis miben, miért?
MaCS
UI: Igaz, a logikus gondolkodás irányában valóban érzek némi elfogultságot, és az a hozzászólásodnak valóban nem volt erőssége... Ja igen, a legalább alapvető emberi igényességet sem vetem meg, tehát akár elfogult is lehetek. Csak mindezt valahogy nem elfogultságnak, hanem kiindulási pontnak tekintem.
-
A logika nem az erősséged.
Azt írod, hogy "ha az iszonyat drága krémek nem érnek semmit".
De, érnek. Sőt, elárulom, hogy egészen olcsó krémek is baromi sokat tudnak érni. Felrajzolunk egy statisztikai alapú görbét, hasonló eredményt látunk, mint egy csomó fogyasztói termék, mondjuk hifiberendezések, autók esetén. Egységnyi eredményhez exponenciálisan növekvő áron jutunk hozzá.
Szóval már ez a "ha" feltétel sem teljesül.
Aszott vénember sem lesz mindenki. Ebben nyilván a genetikának is komoly szerepe van, de óriási jelentősége van a test-, illetve jelen esetben bőrápolásnak. Édesanyám kozmetikus volt, nagyon sok vendégét ismertem egy életen át. És feltételezem, az már nem a véletlen műve, hogy egyikük sem lett aszott vénember, pedig a többségük már a nyolcvanas éveit tapossa. Nyilván nem olyan a bőrük, mint a kisbaba popsija, de klasszikusan ráncos, pergamenszerű arcbőre egyiküknek sincs. Összehasonlíthatatlanul szebb az arcbőrük, mint az átlagos idős embereké.
Ez, a cikkbeli eszköz pedig történetesen egy olyan eszközről szól, ami a technika fejlődésének köszönhetően egy sor kozmetikai lehetőséget hazavisz a felhasználó (legyen az fiú vagy lány) otthonába.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 10
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő