Foreo UFO 2 - ki a LEDszebb a vidéken

A Foreo két perces komplex arckezelő készülékének új generációja mindent tud, amit az elődmodell, viszont hatékonyabb, intenzívebb és teljes spektrumú fényterápiával egészítették ki.

Bevezetés, kialakítás, technológia

A Foreo termékeit már ismerjük, hatékonyságuk eddig sem volt kérdéses, az UFO mini és a Luna 3 pedig azóta is kitűnő hatásfokkal teszi a dolgát. Az UFO 2 működési elve, a technológia és a kivitelezés alapvetően nem változott, viszont gyorsabban alkalmazkodik az egyes maszkok terápiás igényeihez (termo- és krioterépia), a program pedig teljes spektrumú fényterápiával egészült ki. Nem mintha az UFO és az UFO mini ne préselt volna ki magából némi LED fényt, de viszonylag korlátozott hullámhosszon és kizárólag a maszkok által meghatározott kezelések során.


[+]

Az UFO 2 ránézésre ugyanolyan, mint az UFO és valamivel kompaktabb (75,5 x 31,4 mm), mint az UFO mini, de szignifikánsan nehezebb (146,2 gramm). A dizájn és a színválaszték nem változott, továbbra is púder rózsaszín (Pearl Pink), a fukszia (Fuchsia) és a babakék (Mint) verziót választhatunk, ami feltehetően lefedi a célközönség alapvető igényeit. Az átlátszó műanyag dobozban találunk egy egyedi csatlakozóval ellátott, USB-A portban végződő töltőkábelt, egy tartóállványt, egy Make My Day maszkot az alapkollekcióból és némi leírást a garanciajegyként szolgáló, Foreo Luna formájú hűtőmágnes mellett.


[+]

Az egyetlen eltávolítható alkatrész a gyűrű, amivel a maszkot rögzíthetjük. Ezt nem érdemes elkeverni, de végszükség esetén rendelhetünk pótalkatrészt, ha mégis lába kélne a rögzítőgyűrűnek. A készülék teljes mértékben vízálló, hipoallergén, nem porózus, orvosi minőségű szilikonból készült, gomb nincs rajta, csak egy horpadás jelzi, hol kell bekapcsolni, pont úgy, ahogy eddig. Az ergonómián viszont ezúttal sem javítottak, egyes területeket (például szemkörnyék) viszonylag kényelmetlen, persze nem lehetetlen elérni a konkrétan hokikorong formájú eszközzel. Talán a fémlap csepp formájú elvékonyítása azért nem borítaná meg a rendszert.


[+]

Az UFO 2 és az UFO mini 2 között továbbra is csak annyi a különbség, hogy a mini változat nem képes hűteni, így csak termoterápiára alkalmas, ebből következően csak azokkal a maszkokkal kompatibilis, amelyek nem igényelnek hűtést. Az UFO mini tesztje során nem volt alkalmunk megtapasztalni a krioterápia előnyeit, úgyhogy a kiegészítő LED fénykezelés mellett nekünk most ez is újdonság volt. A T-Sonic technológia pedig ugyanaz, ehelyütt részletesen tárgyaltuk a hatásmechanizmust, de röviden összefoglalva a lényeg a következő.


[+]

A transzdermális ultrahang azt a váltakozó alacsony és magas, meghatározott teljesítményű (Watt/cm2) frevenciakibocsájtást írja le, amely lehetővé teszi a bőr permeabilitásának szignifikáns növelését és a kívánt fizikai, biokémiai és fiziológiás hatások elérését valamely közvetítő közeg segítségével. Például a hatóanyag szövetbe juttatását non-invazív módon (fonoforézis). Az ultrahang hőt generál, ezt az UFO 2 fémlapja további 45 fok Celsiussal támogatja, a mikromasszázst pedig percenként több mint 10 ezer mikrorezgés, hűteni pedig 5 fok Celsiusig tud. Amúgy, aki nem óhajt a LED fény és az alacsony hőmérséklet élettani hatásairól tájékozódni, lapozzon az utolsó oldalra.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • FOREO

Azóta történt

 • Szakállhoz tervezve

  A Foreo Luna 3 Ment nem csak az elfogadható színvariáció különbözteti meg a hölgyeknek szánt modellektől.

 • Foreo Luna 3 Men - nem csak színcsere

  Változatlan külső mögött állítólag rengeteg fejlesztői munkaóra áll, mire férfiaknak szánt termékké vált a Luna 3. Nagyon hosszú, ám igen szubjektív tesztnek vetettük alá.

 • Új all-in-one készüléket mutatott be a Foreo

  A svédek a Luna 3 arctisztítót turbózták fel melegítő és mikroáram funkcióval.

Előzmények

Hirdetés